Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

(P) HART Consulting organizează a 6-a ediţie a Conferinţă HART HR Strategic

Conferinta va reuni peste 180 de manageri de top şi specialişti în resurse umane din companii de elită din România şi îl va avea ca invitat special pe Ryan Ross, care este recunoscut la nivel internaţional pe zona de evaluarea talentelor pentru selectarea angajaţilor şi dezvoltarea leadership-ului.

 A dezvoltat şi implementat la scară mare şi pe mai multe niveluri programe de selecţie pe plan intern şi internaţional şi a oferit consultanţă organizaţiilor în această direcţie. Este considerat un expert în privinţa predicţiei factorilor de deraiere în management.

Liderii sunt principalii arhitecţi ai culturii organizaţionale, iar cultura unei organizaţii începe şi se dezvoltă pornind de la liderul aflat în varful acesteia. Leadershipul nu este doar o modă, nu este doar un aspect ce ţine de HR, dar în mare măsură şi de management. Evenimentul va fi completat  de studii de caz şi ultimele noutăţi din domeniul instrumentelor psihometrice cu aplicabilitate şi impact direct atât în rezultatele financiare, cât şi în cultura organizaţiei.

Conferinţa va avea loc pe 22 mai şi tema evenimentului este „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii