Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

(P) Halloween Charity Ball revine în sprijinul educației copiilor săraci din România!

În acest an Asociația OvidiuRo împlinește 10 ani, iar Halloween Charity Ball are loc la Palatul Parlamentului, sâmbătă, 25 octombrie.
2007_Amarjit_Sidhu_15

Evenimentul este destinat celor care cred în educație, vor să investească în viitorul copiilor săraci din România și de asemenea, vor să petreacă o seară minunată alături de oameni cu aceleași valori. Tema Halloween Charity Balldin această toamnă îi va fascina cu siguranță pe participanți, care au ocazia să se costumeze în personajele sau actorii lor preferați de la Hollywood, trăind împreună, timp de o seară,Magia Filmului.

Balul din acest an este cu atât mai important cu cât Asociatia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke și Maria Gheorghiu, sărbătorește 10 ani de când schimbă destinul a mii de copii săraci. Fondurile strânse în seara balului vor susține continuarea programului ,,Fiecare Copil în Grădiniță”, lansat în 2010. Acesta a crescut spectaculos rata de înscriere și prezență a celor mici la grădiniță, pas fără de care copiii nu au șansa de a se adapta mai târziu în școală.

Halloween Charity Ballva reuni, pe 25 octombrie, personalități din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanți ai mass media și ai societății civile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii