Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

(P) Guilty Pleasure – atelierul exclusiv de creație în ciocolată

Guilty Pleasure, atelierul de ciocolată artizanală, care a luat naștere acum 4 ani, după ce creatoarea lui, Roxana Știrbu, și-a dus pasiunea pentru ciocolată la un alt nivel, urmând cursurile Chocolate Academy din Londra și devenind maestru ciocolatier, lansează noul sortiment de praline și tablete de ciocolată create cu al patrulea tip de ciocolată, și anume ciocolata roz.
 aboneaza-te
Fruit Explosion Taste

Cel mai mare producător de ciocolată Barry Callebaut, care este unul dintre furnizorii de ciocolată belgiană ca materie primă a brandului Guilty Pleasure, a creat ciocolata roz, denumită Ruby Chocolate, fiind al patrulea tip de ciocolată, după ciocolata neagră, ciocolata cu lapte și ciocolata albă. Ciocolata roz este o ciocolată naturală, produsă din fructul de cacao Ruby, ce are o aromă fructată și ușor acrișoară. Culoarea și aroma provin de la boabele de cacao roșii, care nu conțin coloranți sau adaosuri de arome. Este ciocolata destinată maeștrilor artizani care creează și inovează arome spectaculoase, care duc ciocolata dincolo de gust.

„Sunt atrasă, aș putea spune, de infinitatea modurilor și modelelor prin care ciocolata ne poate face zilele mai frumoase prin gusturile pe care le construiesc ca un puzzle în mintea mea, iar după ce o finalizez, remarc bucuria, celor ce o savurează din plin. Ciocolata roz îmi stimulează creativitatea de a îmbina diferite arome pentru a crea o explozie a gustului, de a pune în evidență cremozitatea și aroma acrișoară a ciocolatei”, a spus Roxana Știrbu, ciocolatier artizan – Guilty Pleasure.
Brandul de ciocolată artizanală, Guilty Pleasure, acordă mereu o atenție deosebită celor de îndrăgesc ciocolata sau celor care ajung în atelierul lor din curiozitate față de ciocolata artizanală, prin apropierea acestora de ciocolata realizată manual, punând accent pe educarea gusturilor oamenilor, prin informațiile oferite în mediul online sau prin workshopurile pe care le realizează atât în cadrul companiilor, cât și în atelier. Pentru ca ciocolata roz să fie descoperită de oameni, Guilty Pleasure pregătește o lansare a ciocolatei roz pe 7 februarie, unde aceștia pot degusta noile sortimente de praline și tablete de ciocolată și pot afla modul de obținere al acestui tip de ciocolată.

Guilty Pleasure este un atelier de creație versatilă, unde întreaga ciocolată se produce manual. Atelierul include linii diferite: producție de praline și tablete de ciocolată, comenzi de ciocolată personalizată (forme, conținut, culori, ornare), demonstrații de ciocolată care prezintă modelarea și temperarea acesteia, cât și seminarii despre ciocolată solicitate de companii. În prezent, brandul de ciocolată artizanală Guilty Pleasure, conține 42 sortimente de praline, cu tot atâtea tipuri de ganache – inovație proprie, 24 sortimente de tablete de ciocolată, 4 modele de medians și alte zeci de modele de figurine și mousse-uri.
“Ciocolata are, la unii dintre noi, o latură de plăcere vinovată, și este zugrăvită bine în denumirea brand-ului – Guilty Pleasure – Love Made Chocolate, pentru că, Guilty Pleasure înseamnă starea specială, rezultată în urma activării tuturor senzorilor din corpul uman, pentru cei ce gustă din produsele noastre create artizanal, cu pasiune și mai ales cu migală”, a spus Roxana Știrbu, ciocolatier artizan – Guilty Pleasure.

Pe lângă atelier, produsele Guilty Pleasure se vând în magazinul online www.guilty-pleasure.ro, în restaurante ce au „gourmet corner”, magazine cu delicatese sau în hotelurile de clasă. Momentan, brandul de ciocolată artizanală Guilty Pleasure nu și-a propus să între în marile rețele de retail, dar există în plan deschiderea propriului magazin de prezentare a produselor Guilty Pleasure, în București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii