FacebookTwitterLinkedIn

Good to Go este un proiect național în cadrul căruia participanții vor găsi contextele și resursele necesare dezvoltării și testării modelului lor de business. Ce se află în rucsacul Good to Go? Antreprenori români de success, tineri antreprenori dornici să își împărtășească experiența și module centrate în jurul proceselor esențiale de dezvoltare ale unei afaceri.

Structurat in cinci module, Startup DNA, Knowing your Business, Winning your first customer, Financing your business și Making it legal, Good to Go urmărește lansarea pe piață a unor startup-uri viabile. Parcursul echipelor în cadrul modulelor va fi urmărit îndeaproape de business mentori, care îi vor pregăti pe membrii acestora să își susțină ideea de afaceri în fața investitorilor.

Aflat la cea de a XI-a ediție, proiectul a constituit de-a lungul timpului o rampă de lansare pentru multe startup-uri. Dintre acestea, amintim două afaceri lansate anul trecut: „Cu Sens”, un business ce oferă sesiuni de training și workshop-uri de dezvoltare personală și „Kryptonited  Z.inc”, o cafenea de tip comic book store, prima de acest gen din România. Pentru Carina Coman, fondator “Kryptonited  Z.inc”  Good to Go: „a fost locul unde ni s-a validat o idee pe care am avut-o cu mult timp înaintea înscrierii în program”.

Care este procesul de selectie? Studenții dornici să își construiască propria afacere pot aplica prin completarea formularului de pe site-ul http://www.goodtogo.ro până marți,  17 martie. Tinerii din București pot afla mai multe despre proiect participând la evenimentul de networking ce va avea loc în luni, 16 martie, începând cu ora 18:30 la Connect Hub.

Good to Go este un proiect organizat de Business Club, comunitate a asociației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte.