Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Golan Symphonic & special guests: J. Bernardt, Fhin, ViLLΛGE, ARME

Vineri, pe 22 septembrie, Arenele Romane au fost martorele celui mai mare eveniment Golan Symphonic din istoria trupei: o orchestră formată din 60 de instrumentiști și un line-up de invitați demn de un festival - J.Bernardt (BE), ViLLAGE (RO), Fhin (FR) și ARME (RO) au creat, alături de Golan, o experiență care a depășit granițele unui concert obișnuit.
foto daniel robert dinu

De altfel, entuziasmul publicului pentru acest eveniment-concept s-a reflectat atât în energia incredibilă generată pe parcursul concertului, cât și în vânzarea biletelor: Arenele Romane au fost umplute la capacitate maximă, iar concertul a fost sold-out , reprezentând o confirmare și o răsplată bine venite pentru munca depusă de trupă în conceperea acestui eveniment.

Momentele fiecărui artist în parte s-au constituit într-o succesiune perfect acordată la energia celor peste 5000 de oameni prezenți, într-o sinergie de stiluri și ritmuri muzicale a căror punct culminant a fost concertul Golan Symphonic.

Cu siguranță una dintre cele mai mari producții on-stage a unei trupe românești, Golan Symphonic & special guests a fost un eveniment susținut de Ballantine’sCiuc PremiumSchweppesBeanZ CaféCramele Halewood – Pivnițele Rhein,  AZUGARed Bull și JTI.

Partenerii media care au dus mesajul mai departe au fost RADIO GUERRILLA, UTV,  Zile și Nopți Bucureștiinfomusic.ro,iConcert.roUn site de muzică, Urban.roNOIZZ.roMetropotamART7,Unde ieșim?.

Mulțumim artiștilor invitați, publicului, susținătorilor și partenerilor media pentru faptul că au fost alături de noi și în această nouă etapă din povestea Golan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii