Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Geberit Rimfree®, eliberează-te de griji!

Geberit înțelege că menținerea unei băi fără pată este o necesitate, deoarece curățenia și igiena sunt importante, mai ales în baie. Cu toate acestea, curățenia nu ar trebui să devină o povară, în sensul că nu trebuie să vă confruntați cu locuri dificil de curățat și să folosiți  substanțe agresive de curățare.
geberit

Băile moderne sunt îngrijite și ordonate, deci nu este deloc surprinzător faptul că această tendință se aplică și în cazul vasului WC. Recomandăm ca vasul WC din toaleta de astăzi să fie Rimfree – perfect curat, fără ustensile de curățare speciale.

De ce se realizează greu curățarea unei toalete?

În primul rând din cauza ramei de spălare. Este greu să curățați sub această ramă de spălare și nu știți niciodată sigur ce se ascunde acolo. Pentru curățarea ramei de spălare au fost dezvoltate ustensile, cum ar fi o perie specială de toaletă, cu o parte separată pentru rama de spălare și agenți de curățare agresivi cu o duză de aplicare a produsului. Pentru a ascunde mirosurile urâte, majoritatea oamenilor cumpără odorizante solide sau lichide. Este foarte puțin probabil că o toaletă curată va fi obținută în acest fel.

Tehnologia Rimfree simplifică foarte mult curățarea toaletei. Nu sunt necesare nici perii de curățare speciale, nici agenți de curățare costisitori și dăunători. Suprafața interioară netedă a vasului de toaletă este curățată cu o singură mișcare și lipsa ramei de spălare face Rimfree alegerea superioară în ceea ce privește estetica și igiena.

Cum este posibilă eliminarea ramei de spălare?

Geberit a introdus o tehnologie de spălare complet nouă și patentată. Debitul de apă este controlat chiar înainte de a ajunge în vasul WC ceramic. Un așa numit ghidaj de spălare transmite fluxul de apă de-a lungul ambelor părți, exact în zona în care este nevoie pentru o spălare curată și temeinică. Ghidajul de spălare asigură o spălare totală care acoperă o suprafață vastă a părții ceramice, reducând în același timp consumul de apă. Multe vase WC ale concurenților nu sunt complet lipsite de ramă și nu au nici acest sistem de ghidare. Ele depind încă de o mică ramă pentru a menține apa în interiorul vasului WC. Dezvoltarea tehnologiei Rimfree duce cu un pas mai departe ideea toaletelor fără ramă de spălare: nicio ramă, nicio problemă, niciun compromis.

În concluzie, vasele obișnuite de WC depind de o ramă de spălare care nu poate fi curățată cu ușurință. Mizeria și bacteriile se acumulează sub această ramă, rezultând mirosuri neplăcute. Cu tehnologia Rimfree, însă, nu există nici o ramă. Suprafața interioară netedă a unei vas WC Rimfree de la Geberit este curățată dintr-o singură mișcare. Cel mai bine – se poate vedea imediat dacă toată murdăria a fost îndepărtată.

Convingeți-vă singuri prin accesarea site-ului www.geberit.ro/Rimfree sau vizionarea în showroom-urile Laguna Max (București), Design & Mood (Constanța), Piastrelle (Cluj- Napoca) și rețeaua magazinelor Romstal.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii