Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

(P) Gala CARIERE, Ediţia a III-a, 2015 – „Oameni care ne inspiră”

Revista CARIERE organizează a treia ediţie a decernării premiilor de excelenţă CARIERE, în cadrul unui eveniment-gală, ce va avea loc în data de 8 decembrie 2015, la Le Château, într-un spaţiu festiv, în care stilul modern se împleteşte cu luxul clasic.
Afis-gala-cariere-2015

Un eveniment dedicat tinerelor valori, oamenilor curajoşi, pasionaţi, întreprinzători și decişi, care îşi dedică timpul şi energia proiectelor în care cred.

„Oameni care ne inspiră. Noua generație” este un proiect editorial dedicat celor mai frumoase minţi din business, o colecţie a celor mai reuşite interviuri cu personaje inspiraţionale, găzduită şi promovată într-o secţiune specială pe www.cariereonline.ro.

Timp de un an, printre zeci de interviuri, am căutat să-i descoperim pe cei care nu se feresc să provoace schimbarea stării de fapt. Pe cei dispuşi să încalce normele, să facă lucrurile altfel. Să fie nonconformişti. Antreprenori sau manageri care au curajul să-şi urmeze instinctul sau tineri ambiţioşi care n-au aşteptat ca societatea sau statul să facă ceva pentru ei. S-au impus prin stăruință, ignorând prejudecăţile sau dezinteresul opiniei publice faţă de crezul lor. Vrem să îi evidențiem și să îi răsplătim în cadrul Galei Premiilor CARIERE „Noua generație” pe cei ale căror eforturi contează pentru ridicarea gradului de profesionalism, recunoaştere şi statut în industria în care activează.Anul acesta îi vom premia pe cei care pun proiectele în mișcare, oameni care ne inspiră, care au adus valoare business-urilor sau industriilor în care lucrează, au transformat echipe, culturi, atitudini.

În urma unui proces riguros de documentare şi selecţie realizat de către jurnaliştii revistei CARIERE, au fost nominalizaţi câte 5 profesionişti care se disting la fiecare categorie premiată, lista nominalizaţilor fiind publicată pe site-ul www.gala-cariere.ro.

Nominalizările vor fi supuse votului cititorilor printr-un chestionar publicat pe website-ul www.gala-cariere.ro, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 8 decembrie, în cadrul Galei CARIERE.

În seara de Gală ne vom delecta cu momente de dans contemporan oferite de artistul Bogdan Bolohan şi ne vom lăsa purtați pe ritmuri de New Tango de trio-ul Accord Vibes.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii