FacebookTwitterLinkedIn

De ce Maxema?

Maxema este lider de piață atât pe piața internă, cât și pe cea internațională a instrumentelor de scris, de aproape 30 de ani. Toate pixurile Maxema sunt proiectate și fabricate în întregime în Italia, unde se monitorizeaza fiecare etapă: de la primele prototipuri până la produsul finit. Designul este un argument foarte puternic la Maxema, și este rezultatul unei cercetări de stil continue: liniile și culorile sunt inspirate de tendințele pietei, deoarece un pix promoțional trebuie să atragă și să incite, dar trebuie să fie și un suport de calitate pentru mesajul pe care trebuie sa îl transmită. Atenția la calitate începe cu selecția strictă a materiilor prime care provin exclusiv de la furnizori italieni sau germani, garantând astfel calitatea și fiabilitatea acestora.

Noua serie Pure este alcătuită din patru modele noi, inteligente, cu aspect modern, soft touch, disponibile într-o varietate extinsă de culori. Două dintre aceste noi modele vin și în culori fluorescente, ceea ce sporește și mai mult atractivitatea seriilor.

Flow Pure este rezultatul unei călătorii interesante care urmărește esența designului. Acest model iese în evidență prin puritatea liniei, volumele compacte și detaliile discrete și elegante. Uită-te doar un minut la un astfel de pix și o să observi imediat care sunt elementele definitorii ale lui Flow Pure. Nu vei da greș! Flow Pure este un statement, un pix cool și extrem de vibrant.

Delicat, dar și agresiv, Flow Pure are si o varianta cu finisaj soft touch, disponibil într-o paletă de culori îmbogățită cu nuanțe fluorescente și combinații originale de culoare.

O data cu Flow Pure, culoarea neagră este din nou “in”.

Toate pixurile sunt la fel.

Atunci de ce sa ai un pix… altfel?

Pentru că doar un design memorabil, care este rezultatul cercetărilor constante asupra formelor și liniilor face ca un pix să fie demn de a reprezenta o imagine unică a companiei. Fiecare marcă sau model spun ceva despre compania respectivă. Pentru fiecare există un pix Maxema care reflectă un stil.

Flow Pure – un pix plin de viață

Este o afirmație care trezeste o contradicție la prima vedere, însă mai presus de orice, un pix care este prietenos cu mediul este un pix care trăiește mai mult. Maxema este o companie responsabilă social și comercializează produse prietenoase cu mediul.

Cu certitudine este mai eficientă investiția în pixuri de calitate, în defavoarea cantităților. Cu cât este mai lungă durata de viață a pixului, cu atât mai puțin este poluat mediul.

Mai multe detalii despre întreaga gamă de pixuri Maxema: www.chillideas.ro / ideas@chillideas.ro