Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

(P) Flow music – căștile in-ear cu portabilitate maximă

Este una dintre cele mai uzuale întrebări pe care și le adresează oricine care dorește să asculte muzică în timp ce face o activitate sau, pur și simplu, vrea să răspundă la telefon fără a-l scoate mereu din buzunar. Există însă pe piață foarte multe opțiuni viabile pentru a-ți echipa laptopul, televizorul, smartphone-ul sau playerul audio.

 Calitatea sunetului este cu siguranță unul dintre cele mai importante criterii de selecție, însă preferințele sunt împărțite. Dacă pentru unii bass-ul reprezintă un must, alții acceptă în orice moment un sunet mai curat, mai simplu. Bineînțeles că totul se rezumă la calitate și acuratețe, în calcul fiind implicați și factori precum gradul de izolare, confortul, greutatea, portabilitatea sau chiar designul căștilor.

Căștile in-ear sunt sunt pretabile îndeosebi pentru uzul personal, atât smartphone-urile cât și mp3 playerele fiind echipate cu astfel de modele. Dăcă ești un adevarat meloman, e foarte posibil ca toate drumurile pe care le faci să fie insoțite de muzică, în sensul că asculți mereu ceva la căști. Fie că ești într-un mijloc de transport în comun sau în tren, ai nevoie de o pereche bună de astfel de “micro-difuzoare portabile”. În primă instanță, când se pune problema să le cumperi, esti tentat să alegi ceva pentru portabilitate și in principal pentru prețul nu foarte piperat, căci dacă iți uiti căștile în mașina cu care ai călătorit și risti să nu le mai recuperezi niciodată, preferi să nu-ți pară foarte rău după ele J. Studiile arată că, peste 70% din utilizatori au tendința de a manevra cu mai multă neglijență piesele de dimensiuni mici, ceea ce înseamnă și risc mai mare de deteriorare. În aceste circumstanțe date, modelele in-ear reprezintă soluția perfectă!

Cu fir sau fără fir?

Ai ghicit! Fără fir! Adică in-ear wireless. Unul dintre aspectele pentru care sunt criticate în general modelele intraauriculare este o lungime prea limitată a firului până la mufa jack și faptul că mereu se încurcă firele între ele, rezultând în ruperea uneia dintre căști sau deteriorarea firului intern care transmite semnalul acustic.

De aceea, numeroase păreri despre cele mai bune căști in-ear te vor sfătui să mizezi pentru variantele fără fir! Și noi la fel!  Acestea folosesc tehnologia wireless pentru transmisie și, din acest motiv nu vei avea niciodată probleme cu firele care se încurcă sau agață. Nu uita că trebuie să ai mereu baterii sau acumulator încărcat ca să poți folosi funcția bluetooth.

Așadar, dacă vrei să nu te mai încurci în cabluri, indiferent că te numeri printre persoanele active care aleargă sau ies frecvent cu bicicleta sau printre cele care petrec mult timp la volan și vor să evite uzura determinată de amplasarea centurii de siguranță, Flow Music wireless este o opțiune utilă.

Sunt prevăzute cu microfon și sistem de control care permite atât gestionarea apelurilor, cât și a muzicii și modificarea volumului sonor in funcție de necesități, astfel încât să poți petrece întreaga zi răspunzând la telefon fără a fi nevoie să il atingi.

Mai multe detalii despre întreaga gamă de casti audio : www.chillideas.ro / ideas@chillideas.ro

Echipa Chilli Ideas este preocupată în permanență să ofere cele mai noi, utile și de impact obiecte promoționale corporate, iar pentru aceasta investește în permanență în certificări și parteneriate cu furnizori de încredere din toate colțurile lumii. Chilli Ideas oferă o viziune absolut inovatoare asupra modalității în care ar trebui să se investească în domeniul promoționalelor, iar atingerea obiectivelor, optimizarea randamentului de investiții se întâmplă în contexul responsabilității sociale.

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii