Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Flow Drink – esențială pentru hidratare

De ce o sticlă de apă reutilizabilă?

În fiecare an, miliarde de tone de deșeuri ajung în oceane, formând insule de dimensiuni urbane, fabricate în întregime din gunoi. O mare parte a gunoiului este plastic, iar sticlele din plastic reprezintă un procent foarte mare. Știați că doar una din cinci sticle este reciclată în mod corespunzător? Recipientele de apă reutilizabile sunt o soluție convenabilă, utilă și ecologică. În fiecare an, 17 milioane de barili de petrol sunt folosiți pentru a crea 50 de miliarde de sticle de apă de unică folosință. Trecerea la o sticlă de apă reutilizabilă ar reduce cu siguranță poluarea de aproximativ trei ori. Pe lângă beneficiile pentru mediu, sticlele de apă reutilizabile au multe avantaje față de cele de unică folosință.

Poate părea un produs obișnuit, de zi cu zi, însă “sticla de apă” a crescut de-a lungul anilor și a devenit un accesoriu specific oricărei activități, bazat pe confort și utilitate. Hidratarea este esențială pentru viață. La job, în aer liber, în călătorii, sticla de apă a devenit indispensabilă. Apa este necesară pentru ca organismul să funcționeze la nivel optim, deci nu este deloc surprinzător faptul că de-a lungul anilor, mai multe tipuri de sticle de apă au pătruns pe piață pentru a satisface nevoile unice ale diferitelor activități: sticle de apă cu diferite dimensiuni, forme, materiale, duze de băut, niveluri de izolație și alte specificații.

Însă, pentru orice companie, indiferent de domeniul de activitate, sticlele de apă promoționale au valoare în majoritatea situațiilor de marketing. Fie că este vorba de sticle de sport simple pentru cluburi, echipe locale și evenimente sportive sau sticle de apă de marcă, pentru evenimente speciale, menținerea clienților hidratati este un mijloc eficient de comunicare. Ce comunică? Alegeri inteligente, responsabilitate, utilitate, durabilitate.

Flow Drink este fabricată din Tritan Eastman, un material revoluționar ce înlocuiește banalul plastic. Tritanul fără BPA este proiectat pentru a fi mai bun. Mai bun decât sticla. Mai bun decât inoxul. Mai bun decât orice alt material plastic. Tritanul nu conține BPA, BPS sau alte bisfenoluri. Produsele realizate din Tritan sunt clare, durabile, sigure și elegante. Superioritatea Tritanului a fost dovedită în mod clar de către laboratoarele recunoscute mondial, iar calitatea acestuia este din ce în ce mai căutată. Nu în ultimul rând, estetica și design-ul sunt foarte importante. Cu siguranță, Red Dot Winner Award și IF Award Winner spun foarte multe despre aceste două aspecte. Flow Drink nu poate fi numită doar “o sticlă de apă”, ci este o sticlă de apă smart. Convingeți-vă singuri!

Mai multe detalii despre întreaga gamă Flow Drink: www.chillideas.roideas@chillideas.ro

Echipa Chilli Ideas este preocupată în permanență să ofere cele mai noi, utile și de impact obiecte promoționale corporate, iar pentru aceasta investește în permanență în certificări și parteneriate cu furnizori de încredere din toate colțurile lumii. Chilli Ideas oferă o viziune absolut inovatoare asupra modalității în care ar trebui să se investească în domeniul promoționalelor, iar atingerea obiectivelor, optimizarea randamentului de investiții se întâmplă în contexul responsabilității sociale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii