Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

(P) Florile cresc productivitatea la locul de muncă

Aranjament_inima_trandafiri_cilindru.jpg
Randamentul la locul de muncă este influențat în sens pozitiv de prezența florilor, poate genera mai multe idei și abordări mai flexibile.

Potrivit unui studiu din cadrul universității Texas A&M, plasarea florilor la serviciu crește capacitatea de muncă, stimulează gândirea creativă și mărește eficiența. Printre efectele produse de flori, se numără și o influență pozitivă majoră, care se manifestă în funcție de sex. Femeile au descoperit cu ușurință soluții la problemele cu care s-au confruntat și abordări mai flexibile, iar bărbații au generat mai multe idei.

Companiile nu mai comandă flori doar pentru amenajarea locurilor în care se organizează evenimente, ci și pentru înfrumusețarea spațiilor și a birourilor. Independent de analizele moderne, florile imbunătățesc starea de spirit. În România, cererea de flori a crescut odată cu maturizarea companiilor, care investesc în decorarea birourilor și a spațiilor exterioare, și în buchete pentru surprize frumoase partenerilor de afaceri și angajaților. Astfel, Florăria Altfel, promovează un concept floral bazat pe efectele vizuale ale florilor și un design inovativ.

Potrivit lui Roger Ulrich, unul dintre pionierii acestui studiu, “cercetările arată că, în economia modern, florile și plantele joacă un rol important în viața companiilor. Productivitatea, exprimată sub forma capacității de a inova și de a găsi noi soluții la problem, poate face diferența între o afacere obișnuită și una cu adevărat reușită.”

Analiștii sunt de părere că o parte a succesului este constituită de un climat de muncă sănătos. Aranjamentele florale sunt o parte vitală pentru inovare și creativitate, fiind o surpriză plăcut pentru cliente și colaboratori.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii