Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

(P) Florăria Mobilă, furnizorul ideal de aranjamente florale cu dichis pentru evenimente corporate și nu numai

Bazându-se pe o experiență de peste trei ani pe piața din România, Florăria Mobilă este un furnizor specializat în servicii corporate printr-o gamă diversificată de aranjamente florale.
DSC_0362-1

Fie vorba de cadouri pentru partenerii de afaceri, aranjamente pentru evenimente corporate sau pentru ocazii speciale private (nunți, botezuri, aniversări), Florăria Mobilă este partenerul ideal din prisma pasiunii angajaților pentru flori și a respectării cerințelor clientului.

Calitatea serviciilor este elementul cheie al afacerii Florăria Mobilă. Nu numai grija pentru calitatea finală a produsului și gradul de prospețime al florilor folosite pentru aranjamente, ci și creativitatea aranjamentelor florale indică profesionalismul floriștilor de la Florăria Mobilă.

“Chiar și în cazurile în care avem o comandă cu flori mai puțin rezistente, noi le aplicăm tratamente speciale înainte de livrare, astfel încât să ne asigurăm de extinderea durabilității lor, pe cât posibil, pentru că fiecare buchet de flori sau aranjament floral care poartă semnătura Floraria Mobilă este cea mai bună carte de vizită a noastră.”- a precizat Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

În plus, Florăria Mobilă onorează orice comandă în cel mult 2 ore de la plasarea ei și oferă transport gratuit în București, realizând livrări și în zonele limitrofe ale orașului. Înainte de livrare, un reprezentant Floraria Mobilă reconfirmă comanda prin trimiterea fotografiei cu produsul livrat, nu o fotografie de catalog ci exact produsul livrat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii