Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) Flashbox – pentru o experiență 100 % personalizată

Cabinele foto nu mai sunt de mult o noutate. Le întâlnești la toate evenimentele importante, fie că e vorba de o petrecere corporate sau de o aniversare … you name it. Poate ți s-a întâmplat să cauți o cabină foto de închiriat în București și să găsești o mulțime de opțiuni.
Poza2

E dificil să alegi, dar nu imposibil… Soluția pe care o cauți se numește FlashBox și este cabina foto care poate să facă din petrecerea ta o experiență 100% personalizată, atât pentru tine, cât și pentru fiecare invitat în parte. Ca să atingi perfecțiunea, e nevoie să știi ce să ceri de la o cabină foto, să înțelegi serviciile pe care le oferă și mai ales să folosești criteriul calității, nu doar al bugetului, atunci când trebuie să iei o decizie. Iată ce nu ar trebui să lipsească din lista de servicii oferite:

 

Fundaluri foto – Chroma

De ce să alegi un singur fundal foto, când poți avea 6? Prin tehnologia Green Screen (Chroma) poți folosi până la 6 fundaluri foto care se schimbă în timp real, la apăsarea unui buton. Așa te asiguri că invitații nu se plictisesc și au motive să reviziteze cabina foto.

Template-ul fotografiei

Vorbim de fotografii clasice sau photostrips? Fotografii cu unul, două, trei sau patru cadre? Elemente grafice minimaliste sau un design steampunk complex? Dacă vrei o experiență unică, este important ca furnizorul tău de cabină foto să poată face toate aceste lucruri.

Printuri instant pentru toată gașca

Sigur ai fost și tu la o petrecere unde trebuia să îți alegi una dintre fotografiile făcute în seara respectivă, pentru că “aparatul printează o singură fotografie”. Not cool 🙂 Ce îți dorești sunt printuri instant și nelimitate pentru toată lumea. Și nu le primești oricum, ci într-un plic personalizat, cu benzi magnetice sau magneți integrali, gata de pus pe frigider.

Album personalizat, chiar în timpul evenimentului

De departe, instrumentul preferat la toate petrecerile este albumul personalizat, care închide cumva cercul customizării. Albumul este generat în timpul evenimentului, cu fotografii făcute în timp real, lângă care invitații îți pot scrie mesaje personalizate cu markere colorate.

 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, intră pe www.flashbox.ro, pe Facebook sau scrie-ne câteva rânduri despre evenimentul tău direct la office@flashbox.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii