Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Filosofia MORPHO Fabulous Desserts & Macarons

Inspirat de aerul romantic, rețetele cu tradiție și rafinamentul Parisului și creat cu  multă perseverență, pasiune și dragoste – MORPHO Fabulous Desserts & Macarons este un nou concept dedicat deserturilor rafinate.
Morpho

Având o denumire inspirată de fluturii cu același nume, simbol al fericirii, dragostei și prosperității, laboratorul de patiserie MORPHO Fabulous Desserts & Macarons transformă pasiunea pentru deserturi  într-o artă artizanală.

Arome de neuitat, culori fermecatoare, gust rafinat, forme perfecte, momente fericite – toate acestea formeaza esența MORPHO Fabulous Desserts & Macarons!

Preparate din cele mai bune ingrediente, după rețete originale, de cei mai profesioniști cofetari din România, MORPHO Fabulous Desserts & Macarons oferă peste 20 de arome exotice de macarons, torturi și mini-prăjituri fermecătoare. Toate aceste  vă vor aduce clipe delicioase de fericire la fiecare sărbătoare!

Deserturile MORPHO Fabulous Desserts & Macarons sunt concepute pentru fiecare,  intruchipând visele cele mai dulci ale copiilor şi dorinţele cele mai rafinate ale adulţilor.

Morpho Fabulous Candy Bar este o simfonie a bunului gust, iar Torturile create la comanda în laboratorul nostru vor completa, în armonie, atmosfera unica a clipelor de sarbatoare, petrecute alaturi de familie şi prieteni.

Deserturile MORPHO Fabulous Desserts & Macarons sunt preparate  din ingridiente naturale de cea mai buna calitate. Cofetarii noștri folosesc  ouă, frișcă de 35% grăsime, 70% ciocolată belgiană, arome naturale si colorant din Franța, faină de migdale din Germaniași cel mai bun unt pentru a crea cele mai delicioase deserturi.

Pentru macarons folosim arome naturale si colorant din Franța și cea mai fină faina de migdale din Germania. Acordăm o mare atenție ca ingridientele noastră de fie de cea mai bună calitate, să nu conțină alergeni și componenti artificiale.

Într-un decor de poveste, faimoasele deserturi franţuzeşti precum macarons, exoticul ispahan, eclerurile glazurate şi prăjituri cu cea mai fina ciocolata va vor încânta papilele gustative în cofetaria noastră, situată pe str. Docenţilor, 8.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii