Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

(P) Fiecare zi e o oportunitate. Now You Can

Zilele noastre se schimbă. Poate insesizabil, de la zi la zi – dar ne mișcăm din ce în ce mai repede. Și nu fără efecte. Timpul nostru e acum împărțit în zone aproape distincte. Muncă și timp liber. Acasă sau la birou. Week-end sau săptămână. Vacanțe și… ne-vacanțe. Ne rezervăm bucuriile pentru perioade care pentru mulți dintre noi devin din ce în ce mai înguste.
HNK_0.0_BOTTLE_NYC_DP_440x285_ROMANA

Premisa e susținută de o analiză sumară. 6-8 ore de somn. 8-9 ore de muncă – poate și mai mult. 2-3 ore de drumuri făcute pentru un scop sau altul. O oră de pregătiri, dimineața sau seara. O oră de sport, din când în când. Și vorbim de o zi în care nu ai nimic altceva de făcut. Adaugă o programare, timp pierdut în trafic, mersul la cumpărături și… nu rămânem cu prea mult.

Dar nu trebuie să fie așa.

Heineken 0.0 anulează această împărțire arbitrară a timpului nostru.

Ai terminat antrenamentul la sală fără să simți că ești aproape de colaps. Sau echipa ta a trimis în sfârșit varianta finală a raportului de an la care lucrați de aproape o săptămână. Poate că sărbătoriți un coleg, câștigarea unui client nou, meciul privit printre picături de pe fusuri orare străine în mijlocul zilei sau vești bune venite de la cei care-ți sunt aproape. Poate pur și simplu ai câteva minute libere neașteptate. Bucură-te de ele. Sau împarte-le cu cineva. Atunci și acolo.

Iar pentru momentele pe care le-ai vedea excelente pentru un Heineken, dar poate nu ideale pentru alcool, am creat Heineken 0.0.

O bere cu gust demn de Heineken, acum pentru orice moment al zilei tale.

Enjoy! Now you can.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii