Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Artă & Cultură |
|

(P) „Fenomenul literaturii moderne” în premieră în România

Time Magazine l-a numit „fenomenul literaturii moderne". Deține recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale New York Times, iar carțile sale au fost traduse în 39 de limbi.
Jack Canfield

Volumele sale au avut un succes atât de mare la nivel mondial, încât au ajuns chiar mai cunoscute decât autorul lor.

Jack Canfield, pentru că despre el este vorba, este el însuși o poveste vie despre succes, iar în luna martie va veni pentru prima dată în România.

O carte refuzată de 123 de ori

Era anul 1993. Jack Canfield, împreună cu prietenul său Victor Hansen terminaseră prima lor colecție de povești motivaționale. În total, 101 de povești adunate de la oameni simpli, menite să aducă speranță în viețile cititorilor.

La vremea aceea nimeni nu le împărtășea entuziasmul pentru povești. Mai exact, 123 de edituri le-au închis ușa în nas.

Singura editură care a acceptat să le publice colecția de povești nu era nici pe departe una de prestigiu. Din contră, chiar. Dar pentru ei era important că volumul lor vedea lumina tiparului, iar visul lui atât de condamnat avea să devină realitate.

Iar realitatea a fost pe măsura perseverenței lor…

Un bestseller demn de Cartea Recordurilor

„Supă de pui pentru suflet” a devenit în scurt timp un bestseller cu peste 11 milioane de exemplare vândute și un renume mondial.

A ajuns la inimile cititorilor atât de puternic, încât a bătut recordul pentru 7 volume aflate concomitent pe lista bestseller-urilor în New York Times.

Time Magazine l-a numit pe Jack Canfield „fenomenul literaturii moderne” pentru revoluția pe care a produs-o în modul de percepție al poveștilor unor oameni de rând.

„Chicken Soup for the Soul” a ajuns acum un brand de milioane de dolari ce produce inclusiv mâncare pentru câini.

Jack Canfield, în premieră în România

În luna martie, Jack Canfield vine în premieră în România, la Cluj-Napoca. Susține pentru publicul român seminarul „Principiile succesului” după ce a studiat succesul timp de 40 de ani.

În SUA este considerat coach-ul care a „creat” cei mai mulți milionari, tocmai pentru că i-a ajutat să decshidă drumuri noi, exact așa cum a făcut el împreună cu Victor Hansen în urmă cu  13 ani.

Cititorii Forbes beneficiază la înscrierea la eveniment de 20% reducere prin folosirea codului Forbes20. Mai multe detalii aici: http://bit.ly/1Q98QbB

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii