Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Expoziția ”Unzip your mind” aduce noi perspective asupra unui viitor fără limite, în exclusivitate la Qreator by IQOS

Spațiul Qreator by IQOS continuă și în această toamnă seria evenimentelor care promovează artişti şi concepte cu o abordare originală a lumii înconjurătoare.
 aboneaza-te
Webp.net-resizeimage

Expoziția ”Unzip your mind” realizată de sculptorul britanic Alex Chinneck deschide seria acestora și poate fi vizitată în fiecare zi până pe 18 septembrie. Intrarea este gratuită, iar accesul este permis persoanelor majore.

Vila Oromolu, una dintre clădirile interbelice impresionante din Piața Victoriei, găzduiește în permanență evenimente dedicate comunităților creative din București. Expoziția „Unzip your mind”, adusă în premieră în România, este rezultatul unui mix dintre artă, arhitectură și inginerie, care depășește limitele convenționalului și promovează o viziune optimistă asupra unui viitor ideal, lipsit de banal și limite.

Expoziția-eveniment aduce în atenția publicului cea mai recentă colaborare dintre brandul IQOS și artist, menită să provoace simțurile și mai ales imaginația. Elementul central este fermoarul, un simbol banal la prima vedere, dar care reflectă viziunea lui Chinneck și care capătă conotația deschiderii către noi perspective. Prin toate acestea, Alex Chinneck invită publicul să privească dincolo de granițele realității.

Colaborarea dintre Alex Chinneck și brandul IQOS a început în luna aprilie 2019 în cadrul Milano Design Week, unde artistul a dezvăluit showcase-ul IQOS World, atracție care a adunat peste 200.000 de vizitatori. Expoziția „Unzip your mind” prezintă o frântură a showcase-ului din aprilie, artistul preluând motivul fermoarului, sub diverse forme și dimensiuni, totul pentru a provoca publicul să-și imagineze cum arată, cum se simte și cum poate fi un viitor mai bun.

Lucrările sculptorului Alex Chinneck au atras atenţia audienţei globale şi sunt considerate unele dintre cele mai importante momente culturale anuale ale Regatului Unit. În 2018, o mătură înnodată, sculptată manual din cenuşă, a fost selectată dintre cele aproape 10.000 de înscrieri drept câştigătoare a concursului Liberty Open Call 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii