Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

(P) Experienta Premium Banking

poster_pachet_premium.JPG
La sfarsitul anului 2012 Raiffeisen Bank avea in portofoliu peste 20.000 de clienti Premium Banking si active de peste 700 de milioane de euro. In aceasta perioada dificila, evolutia acestui segment a fost una pozitiva si ne asteptam ca si in 2013 acest trend sa continue.

Raiffeisen Bank se preocupa permanent sa ofere clientilor Premium o experienta pe masura asteptarilor pe care ei le au. Printre cele mai importante valori pe care le cultiva se regasesc  promptitudinea, proactivitatea si profesionalismul angajatilor bancii cu care clientii interactioneaza si care le ofera servicii si produse financiare care genereaza economie de timp si de resurse.

Serviciul Premium Banking este destinat clientilor cu disponibilitati investitionale incepand de la 30.000 euro sau cu incasari lunare regulate de minimum 2.000 euro in conturile curente deschise la Raiffeisen Bank. A fi client Premium implica accesul la produse si servicii dedicate si consultanta financiara personalizata oferita prin intermediul bancherului personal, in spatii special amenajate.Pachetul Premium Banking, special conceput pentru clientii Premium, include tranzactii, produse, servicii bancare diverse si are gratuitate garantata in primele trei luni de utilizare.

Raiffeisen Bank ofera de mai multi ani in premiera in Romania un serviciu de consultanta financiara personalizata – “Raiffeisen PlanPersonal” – bazat peo aplicatie informatica unica pe piata, respectand tendintele internationale in materie de consultanta financiara. Raiffeisen Bank este autorizata CNVM si este aliniata la normele MiFID, iar solutiile oferite de consultantii nostri financiari sunt adaptate profilului de risc al fiecarui client.

De la inceputul acestui an, serviciul Premium Banking poate fi accesat in orice agentie Raiffeisen Bank. Exista, insa, si zone special amenajate pentru un grad sporit de intimitate si confidentialitate in cadrul carora se deruleaza sesiunile de consultanta financiara, in peste 60 cele mai importante agentii Raiffeisen Bank.

In contextul economic actual clientii sunt preocupati de evolutia situatiei lor financiare si de modul in care isi investesc banii. Raiffeisen Bank este un partener de incredere si dispune de o gama variata de solutii financiare – de la produse bancare de baza pana la produse de investitii complexe. Dincolo de produsele si serviciile bancare, Raiffeisen Premium Banking doreste sa fie o experienta de calitate, bazata pe un parteneriat de incredere intre clienti si banca. “Prin serviciul Premium Banking oferim o intreaga experienta „premium”, nu doar produse si servicii bancare, dar si produse dedicate, bancher personal si consultanta financiara personalizata si spatii special amenajate pentru un plus de confort. Garantia unei relatii stranse cu banca prin intermediul unui bancher personal si acces la cele mai bune recomandari si alternative investitionale sunt foarte apreciate de clientii nostri in aceasta perioada economica dificila si impredictibila” a spus Radu Topliceanu, director executiv Aria Clienti Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii