FacebookTwitterLinkedIn

Evenimentul va avea loc între 9-10 februarie 2016, la Hotel Capital Plaza București.

Cercetarea și practica sa au la bază ideea că profilul liderului complex, cu rezultate de succes, poate fi scanat cu ușurință prin concepte experiențiale, care aduc din subconștient în planul conștient acele mecanisme și protecții create de dinamica minte-emoție-comportament, care ne pot determina sau împiedica să devenim liderul pe care ni-l dorim. Aceasta se traduce într-un business eficient și într-o viață prosperă, aliniată valorilor și intențiilor personale.

Essence Business Process a fost facilitat cu succes la nivel de management, în companii precum Coca Cola, Henkel, Nestle, Unicredit, GFK, SAP.

Alături de Essence România, Dr Menis Yousry a susținut peste 20 de cursuri și seminarii în Cluj, București și Iași, pe parcursul a trei ani și jumătate.

Programul Essence Business Process, creat și facilitat de Dr Menis Yousry, introduce astfel un set de perspective inovatoare pe parcursul a 2 zile de curs, pentru a descoperi modul în care liderii eficienți învață cum să conducă mai puțin prin metode cognitive și mai mult prin caracteristici ale creierului drept, precum empatie și încredere.

Cursul Business examinează leadership-ul și comportamentul din interior în afară și folosește exerciții care oglindesc interacțiunea de zi cu zi de la locul de muncă, scoțând în evidență cum modul în care oamenii văd viața îi pot împiedica din a fi lideri eficienți.

Folosind abordarea Procesului Essence, Dr. Menis Yousry lucrează cu oamenii într-un context extrem de puternic de grup și interacțiune interpersonală care le permite cursanților să exploreze propriile adâncuri emoționale. Procesul Essence dezvoltă capacitatea și forța minții dincolo de imaginație, spre o nouă cunoaștere, dezvoltându-le participanților abilitatea de a găsi pacea și armonia din interior în exterior. Este o abordare simplă, de autocunoaștere, condusă cu blândețe și într-un mod direct, care sprijină oamenii săîși schimbe percepția legată de lume și de viață, într-un mod sănătos și funcțional.

Cursul este adresat oamenilor de afaceri și persoanelor din poziții de management de top, dar și tuturor celor ce doresc să se dezvolte profesional și personal.

Pe durata cursului, liderii participanți își vor devolta capacitatea de a răspunde imediat situațiilor negative, incerte și riscante, într-un mod care creează siguranță și suport.

Masterclass-ul are loc o dată la doi ani în România, sesiunea din 2016 desfășurându-se între 9-10 februarie 2016, la Hotel Capital Plaza București și anual într-o altă țară europeană.

Prețul cursului este de 650 euro + TVA.

Cursul se ține în limba engleză, cu traducător simultan pe parcursul celor două zile.

Înscrierea se face completând formularul online, la: https://goo.gl/cIIYpl.

Descoperiți recomandările participanților la unul dintre evenimentele susținute de Dr. Menis Yousry: https://www.youtube.com/watch?v=yE0ZpNeD4rM .

Mai multe informații despre program și Dr Menis Yousry puteți regăsi consultând pagina online: http://www.essence-process.com/essence-business/ .