FacebookTwitterLinkedIn

Amplasat în interiorul domeniului Epoque, The Events Gallery se bucură de un cadru natural încântător, de lumină naturală și de o poziție privilegiată în centrul Bucureștiului, în imediata apropiere a Parcului Cișmigiu. Epoque Events Gallery oferă un mix complet customizabil de servicii : spații premium, servicii integrate de event management și propriile soluții de catering gourmet.

Centru de conferințe și evenimente include o sală pentru evenimente medii și mari, dotată cu facilități și tehnologii ultramoderne și un Wine & Cigar Club ideal pentru organizarea petrecerilor intime și aniversărilor.

Evenimentul tău va avea propriul concept, propriul meniu pregătit de Chef-ul nostru francez, Samuel le Torriellec, un consilier dedicat și o întreagă echipa de specialiști atenți la fiecare detaliu, pentru ca totul să decurgă așa cum ai vrut : perfect.

Dacă ai ales Epoque Events Gallery pentru nunta ta, pachetul de eveniment reprezintă un scenariu complet marca Epoque, incluzând un apartament oferit gratuit pe perioada de derulare a evenimentului și o degustare gratuită a meniului ales, împreună cu toate serviciile boutique oferite oaspeților hotelului.

Pentru conferințe și evenimente de business, un specialist în organizarea de evenimente vă va asista în toate etapele organizării și să se ocupe de planificare în cele mai mici detalii. Infrastructura sălii de conferințe oferă internet Wi-Fi de mare viteză gratuit și echipamente audio-vizuale de ultimă generație. Un business center complet vă este pus la dispoziție pentru servicii de fotocopiere, fax și print.

Sala Epoque Events Gallery are o suprafață de 130 mp și o capacitate de până la 120 persoane, în funcție de set-up ales: Cocktail ( 120 persoane), Cabaret (80 persoane) sau Festiv (70 persoane). Designul rafinat este gândit să se armonizeze cu conceptul de amenajare interioară a Hotel Epoque, păstrând stilul și atmosfera consacrate și utilizând finisajele și leit-motivele caracteristice.

 Wine & Cigar Club-ul este conceput în stil British lounge, are o suprafață de 100 mp și o capacitate de până la 80 persoane.

Te invităm sa ne vizitezi pe www.epoque.ro și să ne contactezi pe events@epoque.ro sau 021 312 32 32.