FacebookTwitterLinkedIn

Elegant Catering este o firmă de catering de evenimente ce activează de 12 ani în piața de profil, în București și nu numai.

Elegant Catering oferă o experiență complet deosebită în ceea ce privește calitatea seviciilor, bunul gust și eleganța prezentărilor. Fie că este vorba despre un eveniment corporativ, ori unul de natură socială, o nuntă sau un botez, scopul acesteia este de a îndeplini cu dedicare și implicare până și cele mai înalte exigențe.

Timpul personal este din ce în ce mai limitat și de aceea echipa Elegant vine cu soluția unor pachete complete în astfel de ocazii. Pentru evenimentele importante din viața fiecărui client, Elegant Catering oferă soluția adecvată: coordonatorii, decoratorii, bucătarii și cofetarii dau cu iscusință tonul adevăratelor petreceri. Prin intermediul partenerilor, Elegant Catering pune la dispoziție locații ce pot fi închiriate la cerere, indoor si outdoor, planning profesional al bugetelor și meniurilor, astfel încât să se ajungă la realizarea unui regal de neuitat.

Compania a devenit lider în domeniul catering-ului de evenimente din România, această realitate fiind confirmată și permanent susținută de recomandările clienților și aprecierile produselor și serviciilor integrate. Gândită ca o modalitate all inclusive; produse și servicii, încă de la începutul anului 2007, prin ineditul conceptului, ideea a prins contur și în prezent solicitările de evenimente zilnice au ajuns să fie de ordinul zecilor. Profesionalismul, logistica și angajații au creat un brand de renume, ce se vrea îmbunătățit continuu. Nu există tip de cerere pe care Elegant Catering nu o poate onora. Înainte de toate se indentifică povestea evenimentului, după care se realizează regia completă împreună cu beneficiarul, pentru ca mai apoi echipa de la operațional să gândească sistemul de implementare. Se realizează adevărate scene de teatru în care butaforia este realizată conform tematicii evenimentului (flori, culori, pânze, platouri, pahare, etc.) și care se împletește cu meniul sofisticat, clasic, fusion, românesc sau internațional. Absolut totul este realizat cu o dedicare si minuțiozitate exemplară, cel mai mic detaliu reprezentând un posibil motiv de exemplificare a talentului echipei cu privire la aranjare, inventar sau preparatele model.

Echipa Elegant este alcătuită din 42 de inovatori, oameni care aduc în fiecare zi o parte din imaginația și sufletul lor, pentru a comunica cu cei ce își doresc o experiență unică și memorabilă. Pentru fiecare eveniment în parte există un responsabil cu organizarea acestuia în detaliu, susținut de departamentul de producție, dar și de cel managerial. Elegant Catering vine în ajutorul clienților punându-le la dispoziție o echipă completă formată din: ospătari, picoli, barmani, organizatori, dar și inventar complet format din ustensile necesare, de la furculițe, mese, până la mașini termice.

Elegant Catering a organizat evenimente pentru: BCR, Microsoft, Promenada Mall, Sky Tower ,Ambasada SUA, Ambasada Japoniei, Ambasada Italiei, King Fisher, DELL, etc. Elegant Catering organizează mai mult de 5000 de evenimente pe an.                                                                                

Ofertele Elegant Catering sunt zilnic prezente la evenimente de business sau private. Ciclul informațional este simplu și accesibil clientilor: printr-un telefon, un e-mail, un mesaj pe Facebook sau Instagram, sau chiar printr-o vizită la sediul companiei. Pe site-ul companiei, www.elegancatering.ro se pot customiza evenimentele, se poate stabili tipul acestora (buffet, coffee break, finger food, sitting buffet, etc.), numărul de participanți, detaliile privind locația, sala, partea de inventar, meniul și un posibil buget preferat.