FacebookTwitterLinkedIn

Organizat sub forma unei expoziții, în incinta Consolight București, pe durata a două zile (16-17 Mai) evenimentul și-a propus să aducă într-un spațiu comun cei mai importanți producători de echipamente electrice și automatizări, corpuri de iluminat, aparataj electric și accesorii pentru instalații electrice alături de potențialii clienți și parteneri.

O inițiativă Consolight, Electric Arena a adunat la prima ediție peste 500 de vizitatori, într-un concept menit să încurajeze dialogul între principalii actori pe piața echipamentelor și instalațiilor electrice.

Au pășit în arenă însoțiți de inovație și tehnologie, soluții inteligente, ultimele noutăți în design și echipamentele electrice: Signify, Gewiss, Schneider, OBO, Noark, Eaton, ABB, Finder, Assmann, Kanlux, Courbi, Bachmann, Steinel, Scame, ICME, Vimar, Elmax, Zumtobel.

“CONECTAȚI LA VIITOR” este o declarație de poziționare în avangardă, care implică know-how și soluții moderne. Este motivul pentru care ne-am hotărât să adunăm sub egida acestui eveniment cele mai importante nume din industrie. A fost și este dorința noastră de a oferi posibilitatea interacțiunii cu aceste soluții de o manieră benefică pentru toți actorii din acest domeniu. A fost prima ediție, iar feedback-ul participanților ne-a motivat să ne asumăm această inițiativă în continuare. Îi așteptăm pe toți în 2020 la o nouă întâlnire cu tehnologia!”, a declarat Ionuț Popa – Director General.

Într-o atmosferă relaxată, orientată pe interacțiune și dialog, vizitatorii au putut testa ultimele noutăți în domeniu, au putut afla direct de la sursă informații utile despre ultimele produse și tehnologii și, nu în ultimul rând, au putut socializa în zona special amenajată.

Stațiile de încărcare pentru vehicule electrice, soluțiile pentru case inteligente, iluminatul, cablarea structurată și rețelele electrice care pot fi integrate în soluțiile Smart City, au fost doar câteva dintre temele dezbătute la prima ediție Electric Arena.

În cadrul evenimentului, Consolight a lansat și brandul propriu Elmax, produsele sunt adresate profesioniștilor. Am înțeles că în dezvoltarea proiectelor de instalații electrice accentul este pus pe eficiență, disponibilitate în stoc și preț corect.

Despre Consolight

În 2019, la 22 de ani de la deschiderea primei filiale, Consolight continuă să își consolideze poziția solidă în țară, prin extinderea rețelei de puncte de lucru cu depozite proprii, obiectivul fiind o acoperire națională cu posibilitatea livrării rapide a soluțiilor complete profesionale.

Cu o activitate care a debutat în 1996 în domeniul comercializării materialelor și echipamentelor electrice, oferind soluții complete și complexe pentru instalații, CONSOLIGHT COM SRL a devenit lider al pieței materialelor și echipamentelor electrice pro­fesionale, încheind anul fiscal 2018 cu vânzări în valoare de 36,4(M€).

www.consolight.ro