FacebookTwitterLinkedIn

Până pe 7 ianuarie, 5% din fiecare produs achiziționat de pe www.homeycomb.ro va merge într-un cont special constituit pentru copiii de la Marie Curie, pentru că cel mai frumos cadou este un zambet pe buze. Un gest simplu poate face un copil mai fericit. Sau îi poate prelungi viața.

Ai opțiunea să privești în jur și să ajuți sau să fii indiferent. Așa cum o piesă se compune din îmbinarea elementelor, fericirea se construiește mână de la mână. Sunt copii care mor în fiecare zi pentru că nu au un minim necesar de medicamente care să îi țină în viață. Homeycomb.ro prețuiește viața și îți întinde mâna. Achizițonează până pe 7 ianuarie orice produs de pe www.homeycomb.ro și poți face un copil mai fericit.

Mai mult, devenind membru www.homeycomb.ro, vei primi un voucher cadou de 20 Ron. În plus, vei descoperi că o parte din produse beneficiază de livrare gratuită.

Accesand secțiunea “Oferte” de pe www.homeycomb.ro, vei găsi zeci de produse cu discount de până la 68%, printre care se numără și brandurile Versace, Kenzo Casa, Arthur Price, Ballarini, Beverly Hills Polo Club, Pezzani, Bergers, Serge Lesage Marco Polo sau C. Makinntosh.