Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Don Papillon – inspirat de modă, desprins din natură

Papionul este din nou la modă. Iar Don Papillon îl transformă într-un accesoriu chic cu ajutorul lemnului nobil.
_MG_0043

Don Papillon este un brand creat de doi antreprenori iubitori ai lemnului, Gigi Vasilache, un breslaș împătimit și Alexandru Bucur, un arhitect pasionat.

Inspirați de o idee de peste ocean, totul a pornit ca un experiment artistic. Obiectivul este de a pune în valoare fiecare centimetru pătrat de lemn de esență nobilă, recuperat din amenajări de interior și mobilier  pe care cei doi il folosesc in propriile proiecte**.

Astfel, lemnul exotic își primește tributul pe care îl merită, acela de a fi transformat în accesorii vestimentare nonconformiste, care emană distincție și te pun în valoare în orice împrejurare.

Lemnul a inspirat întotdeauna omul. Este viu, emană deopotrivă simplitate și rafinament, ne înconjoară în fiecare zi și ne minunează. Lemnul exotic preia din spiritul local al zonei geografice din care provine. Este atemporal, natural, nespus de frumos.

Gigi_DonPapillon

„Îmi place cel mai mult să lucrez pe modelele de papioane din esențele de lemn exotic (wenge, nuc american, palisandru, doussie, zebrano) și să ii fac pe oameni să le cunoască și să le aprecieze, pentru că lemnul este un material uimitor.”crede Gigi Vasilache, breslașul.

Pentru că fiecare papion vorbește despre stil, originalitate, design exclusivist, papioanele prind viata în 10 ore de lucru manual, în care sunt implicate persoane cu dizabilități, foarte devotate muncii lor.

Alex_DonPapillon

 „Ce-ar fi dacă toți oamenii ar fi mai îndrazneți și ar experimenta mai mult? Ce-ar fi dacă ar accepta să poarte un accesoriu cum este papionul, confecționat dintr-un material natural, insolit, eco friendly, care poate fi , în multe ocazii, mai inspirat decat un papion clasic?”se intreabă  zambind  Alexandru Bucur, arhitectul.

Ingenioasele papioane Don Papillon pun în valoare orice ținută purtată de domni sau doamne, de la casual la sobră, păstrându-și caracterul de accesoriu fashion pentru care a fost creat. Discretă sau îndrăzneață, poți alege ce notă vrei să dai ținutei tale cu un accesoriu nobil, pentru că totul porneste de la stil – It’s in your nature to have style este și credo-ul Don Papillon.

O colecție de doni relaxați și stilați vă întâmpină pe site-ul www.donpapillon.com, în spatele unor nume joviale, alese cu inspirație: Don Martinez, Don Quijote, Don Gentilome și o mulțime de alte personaje. Iar dacă vrei să simți textura lemnului și materialele prețioase, poți ajunge în magazine precum Dizainăr (Str. Puțul cu Plopi nr. 17), Galeriile Gataleca (str. C.A. Rosetti nr. 2-4) sau Ro Land, din The Grand Avenue, la parterul hotelului Marriott (Calea 13 Septembrie nr. 90).

Pe iubitorii si purtatorii de papioane din lemn ii asteptam pe pagina de Facebook: www.facebook.com/donpapillonromania

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii