Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Gastronomie |
|

(P) Deserturi care răsfață gusturi – Cupcake Philosophy lansează două noi colecții de deserturi elegante

Cupcake Philosophy, brandul deja recunoscut pentru deserturile elegante, care impresionează prin designul spectaculos și prin gustul deosebit, își extinde gama de produse cu două colecții noi de deserturi: Signature și Just-one-bite.
rsz_principala

Cele două colecții sunt disponibile în magazinul din Victoriei și au creat deja clienți fideli, fiind dintre cele mai solicitate deserturi pentru candy bar-uri.

Dezvoltarea gamei cu cele două colecții vine ca un pas firesc în planul de business al Ioanei Romanescu, care își doreste ca brandul Cupcake Philosophy să fie privit ca un sweet spot care aduce permanent ceva nou clientului.

Ne dorim ca magazinul Cupcake Philosohy să se diferențieze pe piață atât prin produsele care oferă o combinație deosebită de gusturi și de design, dar mai ales pentru faptul că vei găsi mereu ceva nou, ceva diferit din ce ai încercat până ai ajuns la noi,” explică Ioana Romanescu, fondatorul Cupcake Philosophy.

Colecția Signature întărește motto-ul brandului ”Răsfățăm gusturi cu deserturi elegante” și îți face cunoștință cu șase combinații de gusturi irezistibile care au ca ingredient-vedetă fructul pe care îl înfățișează la nivel de design. Astfel încât, vei putea să-ți răsfeți papilele gustative cu mousse-uri aerate sau dense, completate de diferite fructe proaspete sau caramelizate și de blaturi crocante sau pufoase, care creează din fiecare desert o experiență gustativă diferită și unică.

”Colecțiile Signature și Just-one-bite sunt linii de deserturi care fac parte din tendințele pentru acest an și care urmează strategia Cupcake Philosophy de a oferi constant produse premium, care să se diferențieze pe piață prin design și gust” spune Ioana Romanescu, care este unul dintre cake-designerii prezenți constant la numeroase târguri și ateliere dedicate industriei de profil.

Colecția Just-one-bite

Mini-deserturile se află în topul tendințelor dulci în 2017, fiind cele mai solicitate pentru candy bar-urile din cadrul evenimentelor, fie ele corporate sau private. Cupcake Philosophy propune o colecție care cuprinde 12 mini-deserturi elegante, delicioase, care îndeplinesc chiar și cele mai capricioase preferințe. Așa că, dacă îți place ciocolata (Brownie, Moelleux au chocolat cu mentă sau vanilie, ciocolată și fistic, ciocolată și banane, ciocolată și cafea), combinațiile exotice de gusturi (mango și fructul pasiunii, cheese cake cu fructul pasiunii, crème brûlé), dar și deserturile cu fructe (Black Forest, Pavlova, desert cu zmeură) și ți-e greu să te decizi, colecția Just-one-bite este răspunsul, pentru că le include pe toate.

Alegerea combinațiilor de gusturi care stau la baza celor două colecții nu a fost întâmplătoare, acestea fiind stabilite după o serie de teste în laboratorul Cupcake Philosophy și sesiuni de degustare. Astfel, s-a obținut un top al deserturilor pe care clienții le vor aprecia.

La realizarea fiecarei colecții luăm în calcul clientul. Studiem atent feedback-ul pe care îl primim după o comandă sau după un eveniment, fie prin sondajele de satisfacție sau prin dialogul direct cu clientul în magazin și în urma sesiunilor de degustare. Astfel, el devine consultantul nostru în dezvoltarea gamei și așa iau naștere noi produse care au succes încă de la lansare.”

Dezvoltarea brandului în jurul clientului pare să fie rețeta de succes pentru Cupcake Philosophy, încă de la înființare.

”Ne-a bucurat feedback-ul rapid al clienților și ne-a motivat să continuăm călătoria noastră în a crea un brand diferit de deserturi, care se reinventează continuu. Mai mult, ne simțim datori să fim mereu premium, mai ales pentru a menține și chiar crește nivelul de satisfacție prezent, de 80% clienți care se întorc și 100% care ne recomandă,” concluzionează Ioana.

Cupcake Philosophy propune filosofia deserturilor create din ingrediente naturale, alese cu grijă din cele mai bune zone, fie ele autohtone sau de dincolo de graniță, și care ajung în fața clientului sub cele mai spectaculoase forme, atestând experiența și studiile importante în străinătate, susținute de Ioana Romanescu.

Cupcake Philosophy

http://www.cupcakephilosophy.ro/

Magazin: Piața Victoriei, Bdul. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, la parterul clădirii America House

https://www.facebook.com/cupcakephilosophy/

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii