Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) DELIRIC @ ROMANIA, USA

În aprilie 2017 Telekom și-a asumat misiunea de a elibera internetul pentru toți românii, lansând noi oferte revoluționare de servicii mobile, cu internet 4G nelimitat. Dar ce se întâmplă când descoperi că mai există „o Românie” peste ocean, la 7000 de kilometri depărtare? Simplu, #netliberezi și românii de acolo, din Romania, Pennsylvania, USA.
Webp.net-resizeimage (1)

La un an de #NETLIBERARE, împreună cu Deliric, cunoscutul vlogger și rapper, Telekom a decis „Să nu lase niciun român în urmă” și să ofere și celor 20 de locuitori din satul Romania de peste ocean internetul 4G nelimitat din țară.

Astfel, înarmat cu o cameră de filmat și abonamente special create și personalizate de Telekom, Deliric a oferit celor 20 de locuitori din satul american Romania acces nelimitat la internetul de mare viteză. Misiunea de a elibera internetul pentru întreaga națiune a fost îndeplinită. Oamenii de acolo l-au primit cu brațele deschise. Internetul din zonă nu funcționa deloc bine, iar prețurile abonamentelor ajungeau la peste 150$ pe lună. Odată intrați în rând cu toți românii, Vic, Josh, Toby, Chelsea și-au introdus noile sim-uri în telefoane și s-au pus pe navigat, descoperind lucruri la care până atunci erau limitați.

În plus, rapper-ul Deliric a vrut să lase un mesaj tuturor românilor, indiferent de continent. Astfel, pe autostrada Interstate 76, în drumul spre satul Romania, a fost instalat un panou publicitar care anunța că “Niciun român nu este lăsat în urmă” când vine vorba de libertatea de a avea net nelimitat.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii