Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

(P) De vorbă cu designerul de interior Alice Ignatiadis despre setup-ul unei cine cu aromă de cafea

Saeco Xelsis, brandul care redefinește arta preparării cafelei perfecte, a invitat-o pe Alice Ignatiadis să ia parte la provocarea Saeco Crafted Dinners și să ne dezvăluie cum arată pentru ea o cină rafinată, cu aromă de cafea.
Saeco (websize)-43

Și cum cele mai plăcute momente de relaxare au loc acolo unde ne simțim cel mai bine, Alice a ales să găzduiască cina la ea acasă, într-un decor de poveste care cucerește prin eleganță. Cu o istorie de peste 100 de ani, casa designerului te poartă prin Bucureștiul de odinioară de îndată ce-i treci pragul – tapetul, mobila, cadelabrele – toate sunt o fascinantă călătorie în trecut. Pornind de la bucuria pe care ți-o oferă o ceașcă de cafea savurată alături de prieteni, gazda i-a încântat pe invitați cu o cină în stil mediteranean, în care acordurile relaxate de chitară s-au împletit armonios cu poveștile rostite până în miez de noapte.

Setup-ul întregii seri i-a cucerit instant pe invitați prin elementele pe care Alice le-a ales ca să creeze scenariul perfect de relaxare. Vă invităm să aflați din rândurile de mai jos care au fost secretele din spatele cinei:

,,Inspirația pentru cină a fost chiar Saeco, un brand care își are originile în Italia și care a constituit punctul de plecare pentru conceptul de bucătărie mediteraneană. A contat și faptul că familia noastră e româno-greacă, Grecia fiind un loc important pe harta acestui tip de cuisine.

Dincolo de meniul propriu-zis, la cinele realizate în stil mediteranean, se pune mult accent pe atmosfera relaxată și pe bucuria de a petrece o seară între prieteni, lucruri foarte importante pentru mine și pentru Alex, soțul meu. Am vrut – și credem că am și reușit – ca oaspeții noștri să se simtă cât mai bine unul în compania celuilalt și toți, alături de noi, gazdele.

Și cum de la o cină reușită nu poate să lipsească muzica bună, l-am invitat pe artistul Nidal Ștefan, care ne-a încântat cu un recital de chitară și cu piese de pe cel mai nou album al său.

Întreaga cină a fost ca o călătorie culinară prin toate stilurile bucătăriei mediteraneene, cu focus pe produsele din pește. Seara s-a încheiat cu un espresso made by Saeco Xelsis, dar și cu povești despre beneficiile pe care ni le oferă cafeaua, pe care le-am aflat de la barista Alin Laiu, ghidul nostru în universul cafelei”.

De la un ristretto aromat la un latte cu o spumă aerată, Saeco Xelsis creează cafeaua perfectă doar printr-o simplă navigare a consolei digitale. Espressorul prepară asemenea unui barista 15 băuturi pe bază de cafea, din boabe proaspăt măcinate, care pot fi savurate din confortul casei. Funcția Coffee Equalizer permite reglarea tăriei, temperaturii, a gustului cafelei și chiar nivelul spumei de lapte, iar tehnologia Latte Perfetto, patentată de Saeco, încălzește și spumează laptele pentru a oferi consistență și temperatura perfectă pentru fiecare băutură aleasă.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii