Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) De Sărbători, oferi ceva nou, cu Up Cadou

La fiecare Crăciun rotești aceleași idei de cadouri pentru echipa ta. Cu siguranță, coșurile tradiționale, cutiile cu bomboane sau bonusurile în bani au adus bucurie, însă, cu timpul, efectul de surpriză a dispărut. Anul acesta fă ceva diferit pentru a-ți surprinde angajații. Cu tichetele sau cardurile Up Cadou, angajații tăi primesc în dar ceva nou și, mai presus de toate, ceva mult dorit, ales chiar de ei.
 aboneaza-te
Business card in hand isolated set

Ofertă generoasă

Oferta de servicii și produse prin tichetele și cardurile Up Cadou este generoasă, rețeaua Up România înglobând peste 55.000 de magazine în toată țara. Acestea pot fi folosite pentru achiziționare de bijuterii, cosmetice, articole vestimentare și încălțăminte, cărți, jucării, obiecte de mobilier, decorațiuni, electronice și electrocasnice, servicii de turism, produse alimentare.

C&A, Bigotti, Ecco, Eponge, Altex,, Meli Melo, Nike, Otter, Pepco, Benvenuti, Batta, CCC, Cărturești, Diverta, Marionnaud, Flormar, Jolidon, Maxi Toys, Lidl, Auchan, Petrom sunt doar câțiva dintre partenerii unde pot fi folosite tichetele sau cardurile Up Cadou.

Timp salvat

Acordarea de tichete și carduri Up Cadou îți salvează timpul și resursele investite în cadourile clasice. Procesul complex de achiziționare, sortare, personalizare, depozitare și distribuție a cadourilor este înlocuit de câteva click-uri pentru efectuarea comenzii de tichete sau carduri Up Cadou. Odată procesată comanda, acestea sunt distribuite în cel mai scurt timp prin curier.

Avantaje fiscale

Sentimentul că oferi cadoul protrivit nu este singura veste bună. Tichetele și cardurile Up Cadou beneficiază de avantaje fiscale importante. În cazul în care valoarea acordată nu depășește 150 de lei de persoană, atât pentru angajat, cât și pentru copiii minori ai acestuia, suma este scutită de impozitul pe venit și contribuții sociale. În plus, cheltuielile cu tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii.

Fapte bune

Oferind Up Cadou faci și fapte bune! Iarna aceasta, Up Cadou face din nou ceva mai mult: îi aduce la masă pe cei care au nevoie, după ce în 2018 și 2019 a reușit să ofere 11.000 de mese calde persoanelor defavorizate. Astfel, pentru fiecare companie care comandă Up Cadou, sub formă de tichet sau card cadou, în perioada 02 – 31.12.2019, Up România direcționează banii pentru o masă caldă, pregătită de Asociația „O Masă Caldă”. Beneficiarii meselor sunt persoane vulnerabile din Adjud, București, Cluj-Napoca, Satu Mare și Zalău.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii