Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) Curaj, îndrăzneală și spontaneitate – o nouă atitudine muzicală cu ZUM

Toată lumea vorbește de la un timp despre schimbare. Dar ce este în fond schimbarea? Ce poate însemna schimbarea într-o lume a tiparelor, în care succesul este determinat de copia fidelă a exemplului? Schimbarea este chiar părăsirea drumului bătut de cel dinaintea noastră.

Pentru ZUM, originalitatea nu este doar o atitudine adoptată, ci și un mod de a fi și de a se exprima. Astfel, îndrăznește, de fiecare dată, să își cânte sentimentele, trăile și experiențele în cântece cu substanță, pe care să le asculte cu mândrie peste 5 sau 10 ani.

Concertele formației sunt caracterizate prin curaj, îndrăzneală și spontaneitate. Membrii band-ului sunt întotdeauna pozitivi și încearcă să își ajute publicul să fie exalatat, chiar fericit, și să simtă că face parte dintr-o familie, deoarece consideră că fiecare spectator a trecut, alături de ei, printr-o experiență deosebită, care în mod sigur i-a marcat profund și pozitiv.

Band-ul are o gamă variată de melodii, atât de stare cât și de dans. Pentru ZUM, fiecare zi este diferită, motiv pentru care și ritmul melodiilor ar trebui să fie diversificat. Formația vrea să oferte spectatorilor un divertisment de calitate, și nu doar o „distracție”, ci mai degrabă o călătorie în lumea imaginarului, spre care membrii ZUM au oportunitatea să conducă publicul.

ZUM înseamnă câțiva prieteni care au decis să spună lucrurile în felul lor. Cu toate acestea, au un lucru în comun, și anume „zum-zetul atât de pașnic și binecunoscut al albinei purtând polenul din floare în floare”, după cum afirmă chiar membrii band-ului.

Membrii ZUM sunt Andreea Crepcia (pe care sigur și-o amintesc oamenii de la Megastar, trupa Sistem sau Vocea României) și Radu Drăgănescu (compozitor de muzică de film, teatru și TV, regizor muzical al emisiunilor TV Vocea României și Românii au talent). Acestora li se mai alătură unul sau mai mulți muzicieni și prieteni, în funcție de natura evenimentului la care iau parte.

Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop și world music, o combinație de sonorități etno cu ritmuri moderne. Improvizațiile melodice se împletesc cu sweep-uri electronice, creând un sound inspirațional și elegant .

Contact ZUM:

Facebook: https://www.facebook.com/ZUM-153183028072776/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRdsHhIghWFLQP-Bp-9aFPA

Contact: raduzum@gmail.com / 0722.240.424

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii