Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) Cum știm că a venit primăvara?

Muzica bună se asortează de minune cu vremea frumoasă și parcă atunci când e soare afară și starea de spirit este alta.
Picture1

Primăvara aceasta ne așteaptă multe proiecte interesante, însă pentru a fi eficienți, luam si câte o pauză, din când în când.

Noi folosim la birou căștile acestea pliabile, super cool, cu finisaje de bambus, în pauzele dintre momentele de creativitate. Unii dintre colegi le poarta chiar în drumul spre si de la birou. Sunt tare confortabile atât la purtare, cât și la depozitare, putând fi pliate, perfecte de luat în orice geantă sau rucsac la birou sau in parc. Se conecteaza usor prin Bluetooth la orice smart device.

Însă sunt la fel de practice și când le folosim chiar în munca noastră de zi cu zi. Au un sunet impecabil, iar vorbitul la telefon cu ajutorul lor devine mult mai ușor, lăsându-ne mâinile libere pentru a putea trimite și acel mail urgent sau pur si simplu sa luam niste notite. Alina nu se mai dezlipeste de ele la niciun conf call J

Știți deja ca lucrurile prietenoase cu mediul sunt preferatele noastre. Așa că am fost atenți ca materialele din care sunt făcute aceste căști să îndeplinească o serie de criterii de sustenabilitate, iar bambusul și materialul rezultat în urma reciclării PET-urilor trec testul.

Au devenit foarte ușor accesoriul nostru preferat, pe care avem grijă să îl luăm cu noi peste tot.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii