Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

(P) Cum sa comunici bine si ieftin

Traim intr-o epoca a super-vitezei. Spunem ca la baza oricarei relatii de calitate sta comunicarea. Ca atare, ar trebui sa putem comunica super-rapid! Dar uneori comunicarea inseamna timp sau bani sau ambele.
Daniel Mocanu

Cum sa asiguri o comunicare cat mai buna intre echipele distribuite geografic fara a aloca bugete lunare dureroase pentru deplasari si sesiuni de lucru?

Simplu! Utilizand solutii moderne care eficientizeaza comunicarea! Ar fi nu pacat, ci o ingnoranta sa omiti tehnologia care poate aduce plus valoare, eficientizare de costuri si calitate superioara serviciilor livrate catre client…

Ce inseamna o solutie de videoconferinta profesionala?
O solutie profesionla de videoconferinta (fie on premises, fie in cloud) reprezinta raspunsul problemelor legate de eficientizarea comunicarii si, implicit, a proceselor care stau la baza activitatii unei companii sau institutii. O solutie profesionala inseamna optiuni adecvate si calitate standardizata a comunicarii. Spitalele pot face videoconferinte pentru schimb de experienta in cazul a diverselor proceduri sau interventii. Institutiile de educatie pot asigura un alt nivel al conceptului de e-learning. Companiile mici sau mari pot asigura necesitatile de comunicare si intalniri virtuale, reducand costurile de deplasare si de timp ale angajatilor sau partenerilor de afaceri.

Cine are nevoie de o solutie de videoconferinta?
Orice companie – mare sau mica – care vrea o comunicare corecta si de calitate intre membrii echipei. Poate fi vorba de existenta mai multor sedii, sau pur si simplu de forta de munca mobila!

In cat timp se amortizeaza investitia?
Amortizarea efectiva (non-contabila) este extrem de transparenta. Asta pentru ca o solutie profesionala de videoconferinta inseamna mai putine cheltuieli, chiar din prima zi de utilizare! In unele situatii investitia se amortizeaza dupa 4 sau 6 luni. In alte situatii, chiar dupa primele doua saptamani!

Studiu de caz: DAAS INTERNATIONAL

DAAS International este furnizor de solutii si echipamente pentru industria HoReCa. Compania este prezenta in cele mai importante orase din Romania si are reprezentante si in afara tarii. In conditiile unei prezente distribuite geografic, buna comunicare intre membrii echipei este o prioritate.

Construind solutii custom de HORECA pentru cei mai multi dintre beneficiari, specialistii companiei lucreaza in mod frecvent in echipe mixte si apeleaza la sedinte consultative de grup pentru a determina arhitecturile de solutii, iar in unele situatii simpla posta electronica sau comunicarea telefonica nu sunt suficiente.

 „Traim intr-o era avansat tehnologizata, iar a te folosi de mijloacele moderne actuale este, cu siguranta, o forma distincta de competitivitate. Totul a pornit de la o realitate: colegii nostri faceau in mod frecvent deplasari intre sediile principale pentru a realiza intalniri de lucru sau consultative. Ca atare, ne-am dat seama ca trebuie sa gasim o solutie care sa rezolve nevoile de comunicare si care sa reduca eforturile, pierderile de timp si cheltuielile de transport. Am inceput sa ne gandim la o solutie, o tehnologie care sa permita mentinerea sau chiar imbunatatirea comunicarii intre echipele aflate in sediile din Bucuresti si Ploiesti,” afirma Daniel Mocanu, CEO, DAAS International Group.

Pentru alegerea finala a solutiei, s-au testat mai multe solutii de telecomunicatii si tele/videoconferinta, de la cei importanti producatori de solutii disponibili pe piata. In urma testelor comparative si a sesiunilor demo, DAAS International a ales o solutie LifeSize, respectiv Icon 400, care a oferit toate funcionalitatile si optiunile urmarite de beneficar, dar si cel mai bun raport prêt/perfomanta. Conform estimarilor,investitia a fost amortizata inca din primele 4 luni de la implementare si utilizare.

Daca vrei mai multe detalii, te invitam sa stai de vorba cu un specialist Veracomp Sau, si mai simplu, poti testa GRATUIT Solutia , pana la sfarsitul anului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii