Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Cum a reușit o clinică stomatologică din București să aibă o creștere de 100% a cifrei de afaceri

Clinica Dr. Melnic, specializată în tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondonție, ortodonție, estetică dentară) estimează că la finele anului 2014 va avea o creștere de 100% a cifrei de afaceri.
 aboneaza-te
Clinica Dr. Melnic_Sala de consultatie

În primele 8 luni ale acestui an, cifra de afaceri a Clinicii Dr. Melnic a ajuns la 750 de mii de lei, în creștere cu 50% față de intervalul similar al anului trecut. “La baza acestor rezultate stă siguranța tratamentelor stomatologice oferite, serviciile la cele mai înalte standarde și creșterea interesului pacienților, atât din țară cât și din străinătate pentru serviciile stomatologice oferite. De asemenea, introducerea sistemului de plată în rate fără dobândă asigură clinicii un cash flow constant. Cu toate că rata profitului a crescut mulțumitor, nu am exclus acordarea unei atenții deosebite investițiilor în dotarea clinicii. Strategia noastră este de a reinvesti câștigurile în dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor deja existente”, declară Dr. Ion Melnic, specialist în chirurgie dento-alveolară și coordonator al clinicii Dr. Melnic

Dr. MelnicDe asemenea, Dr. Ion Melnic estimează o creștere de 100% a cifrei de afaceri până la finalul anului. La baza acestei estimări stă aprecierea și recunoașterea de către pacienți a calității serviciilor stomatologice oferite și piața turismului dentar în continuă creștere, mai ales că raportul calitate-preț este vizibil în favoarea României, dar și faptul că în cadrul Clinicii Dr. Melnic a fost lansat, recent, un sistem de plată în rate a serviciilor stomatologice. De asemenea, segmentul de implantologie și chirurgie a clinicii generează aproximativ 20% din venituri.“În prezent, Clinica Dr. Melnic are aproximativ 1600 de pacienți, iar dintre aceștia, 15% sunt cetățeni străini, în special pacienți din Italia, Spania, Anglia, Canada și Israel. După doi ani de activitate, începem să ne poziționăm în linia marilor jucători de pe piața tratamentelor stomatologice din România, de aceea am decis să includem în planul financiar și sistemul de plată în rate. Sistemul de plată în rate reprezintă un pas important spre oferirea rapidă a tratamentelor stomatologice indiferent de bugetul inițial al pacientului, situație deja comună în țările europene”, spune Dr. Ion Melnic.

Creșterea cifrei de afaceri înregistrată de clinică este pusă atât pe seama pacienților români, cât și străini. Prețurile serviciilor oferite de Clinica Dr. Melnic se poziționează sub cele oferite de alte clinici asemănătoare. Clinica oferă posibilitatea achitării în rate fără dobândă a serviciilor stomatologice, un sistem de plată important și benefic, având în vedere că un tratament complet de implantologie poate depăși 10.000 de Euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii