Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educatie |
|

(P) Cu Zebra la Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații „Gh. Airinei”

Vineri 13 octombrie de la ora 10 are loc a doua emisiune din seria specială Cu Zebra la școală, găzduită de această dată într-o sala de clasă a Colegiului Tehnic de Poștă și Telecomunicații Gh. Airinei din București.
RFI Zebra Mihaela Dedeoglu _Gh Airinei 2

 

 

În timpul emisiunii elevii vor dialoga cu invitați din domeniile tehnice pe care le studiază, dar și din mediul sportiv, turistic sau gastronomic. Acestia își propun să ofere o nouă perspectivă asupra educației constante și a responsabilității pe care fiecare tânăr o are față de viitor, vor evidenția beneficiile fiecărui parcurs profesional și vor împărtăși anecdote din experiențele lor profesionale.

 

Proiectul Cu Zebra la școală abordeaza dimensiunea urban-culturală și importanța mediului în viața cotidiană, în timp ce atrage atenția asupra lipsei de interes a tinerilor pentru domeniile tehnice și tehnologie în România. Liceenii vor asista la toate etapele de realizare și difuzare a emisiunii radio din studioul mobil instalat în liceu și vor fi co-proproducătorii emisiunii realizate de Mihaela Dedeoglu.

 

Cu Zebra la școală este un demers cultural cu și despre liceeni, în cadrul Programului cultural « București, Oraș participativ », finantat de către Primaria Capitalei prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

 

Despre RFI Romania

RFI România rămâne o voce a analizei critice de calitate şi a dezbaterii autentice. Programele  în limba română, difuzate în fiecare zi de la ora 7 până la ora 20, sunt concepute și realizate în comun de două redacții, una la București și alta la Paris. Știrile RFI România prezintă  actualitatea într-un mod  imparțial și serios printr-o abordare atentă, echilibrată, care pune accentul pe verificarea informațiilor și punerea lor în context. 

RFI Romania poate fi ascultat în FM la București, Iași, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara şi Chișinău. Alte 60 de posturi de radio locale din țară preiau o parte din programe. Emisiunile pot fi ascultate in direct sau podcast si pe www.rfi.ro .

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii