Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

(P) Creează-ți propria magie!

Parcă acum aveți nevoie de o trăire mai intensă decât oricând. Vreți să schimbați decorul de final de an astfel încât să faceți și aici diferența. Față de anul trecut, față de ceilalți. Pentru că tu și colegii tăi ați fost câștigătorii unui nou an și meritați să marcați momentul, să rămâna unul de poveste.
 aboneaza-te
DSC_0855

Aici intervin magicienii de la Casa de flori, care vă vor transforma starea de spirit prin atelierele de frumos, relaxare și îndemânare. Cu ei veți reuși să vă amintiți că există cineva acolo, în voi, care își mai dorește să creeze din nou ceva unic, așa cum se întâmpla când erați copii. Și care la final vor simți mai mult emoția cu cât realizarea va fi mai altfel : un brăduț moțat, o coroniță cu adiere de pădure, o decorațiune ca un vis exotic.

Veți simți texturile naturale de sezon : brad, crengi, scoarță de copac, mușchi verde sau lână. Veți aplica principii de compoziție și tehnici profesioniste de design floral. Veți fi ghidați cu pasiune și zâmbet ca să vedeți că se poate crea și altfel. Casa de flori are codurile pentru cea mai reușită aplicație, cea de reconectare la „A fi”. Fă-ți o idee despre ce știu și ce pot pe facebook/CasaDeFlori sau casa.deflori.ro și contactează-i pentru detalii sau rezervări pe comenzi@deflori.ro. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii