FacebookTwitterLinkedIn

Drag and Drop a fost înființat în 2019 la București, România. Cu o experiență de 19 ani în fabricarea mobilierului, Dragoș Săbăreanu și-a unit forțele cu designerul Mădălin Gheorghe, recent absolvent de la Bartlett School of Architecture, Londra, pentru a forma un studio de proiectare și fabricație, centrat în jurul tipăririi 3D ca principală tehnologie de fabricație.

BACKGROUND ÎN PRINTARE 3D

Mădălin a participat ca membru esențial in proiectul Cloud Pergola, Pavilionul Național al Croației pentru Bienala de la Veneția din 2018, una dintre cele mai mari structuri imprimate 3d din lume la acea vreme, proiectată cu inteligență artificială și fabricată de roboți.

A lucrat îndeaproape cu arhitectul de renume mondial Alisa Andrasek, dezvoltând designul și software-ul în care a fost proiectat pavilionul, un software care ține cont de constrângeri structurale și de fabricație.

COLECȚIE DE PRODUSE

Cercetăm constant noi materiale și expresii estetice, iar când experimentele produc rezultate interesante, le transpunem în produse utile și plăcute. Produsele noastre sunt disponibile în ediții limitate în magazinul online www.draganddrop.design