Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

(P) Creație cu magie de la Casa de flori

Fresh Photo Corner, conceptul cel mai potrivit pentru ca ambianța să fie Wow! La petrecerea sau la gala festivă de final de an, o atmosfera perfectă înseamnă o arcadă de gheață, un cerc de foc, un aranjament flacăra sau bijuterii florale extravagante. Toate sunt elemente de decor de poveste și sunt realizate de Casa de flori într-un stil creativ out of the box, cu accesorii naturale specifice și design floral la superlativ.
principala

Este clar că îți dorești cea mai tare petrecere pentru colegii tăi, aveți ce sărbători! Pentru ei alegi o locație complet neconvențională sau, dimpotrivă, una foarte elegantă. Dar cum să faci diferența față de alte locații, față de alți ani? Cum să faci că la începutul noului an să prezinți tuturor niște cadre cu impact maxim, să fie primele energii pozitive pe care să le împărtășiți împreună, să fie primul propulsor emoțional al echipei? Oriunde veți avea evenimentul de Crăciun, poți apela acum la experiența unor decoruri personalizate până la cel mai mic amănunt. Spiridușii de la Casa de flori au exercițiul ascultării, plăcerea conversației și profesionalismul unei execuții a la carte. Sunt persuasivi și vor să îți demonstreze cu toată pasiunea că evenimentul vostru va fi o revelație pentru toți invitații: colegi, șefi, parteneri.

Între atât de multe deadline-uri și meeting-uri, poți fi uneori pe ultima sută de metri cu organizarea. Dar acum găsești soluții ingenioase, rapide și eficiente și pentru cele mai festive evenimente, cele de final de an. Vezi portofoliul creațiilor pe fb.com/CasaDeFlori/ sau pe www.casa.deflori.ro, apoi trimite dorința ta pe comenzi@deflori.ro. Există magie de sarbatori și te poți convinge ușor!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii