Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

(P) Cozonacul lui Scărlătescu – desertul perfect pentru Crăciun!

Masa de Crăciun nu are niciun farmec fără tradiționalul cozonac, nu-i așa? Însă după cum știm, să faci un cozonac în casă poate să dureze câteva ore bune.
Cozonac Scarlatescu

De ce să irosești timp prețios, pe care l-ai putea petrece alături de cei dragi? Dar parcă nici la cozonacul pufos și plin cu nucă nu ai vrea să renunți, așa e? Cum acesta nu poate lipsi de pe masa de sărbători, Dulce și Ceva în Plus îți propune deliciosul cozonac pregătit după rețeta lui Chef Scărlătescu, cu nucă, rahat și cacao din belșug.

Celebrul jurat a călătorit prin diverse colțuri ale țării și a cules rețete și secrete din bătrâni pentru a crea acest cozonac ce păstrează gustul autentic al desertului din copilărie. Este făcut doar din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, frământat cu dragoste și modelat individual. Pufos și delicios, cu siguranță va dispărea foarte repede de pe masă de sărbători.

Mai mult, cei de la Dulce și ceva în plus, îți vin în ajutor și cu idei de cadouri pentru cei dragi sau partenerii de business. Oferă-le în dar un cozonac și un tort Pavlova cu crema delicioasă de vanilie, ciocolată și multe fructe proaspete sau alege unul dintre coșurile pline cu bunătăți.

Vezi toate produsele aici: https://tinyurl.com/yalg97xs

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii