FacebookTwitterLinkedIn

Flying carpets reunește colecții: Cisnădie, Carpeta Incov, covoare manuale românești și de prin lume, Junior și mocheta.

Flying Carpets – marca proprie, selecție unică de covoare înnodate manual, romanești și de prin lume, din mătase, lână, în, cânepă. Covoarele sunt poziționate în topul vânzărilor în lume: Kashan, Sarouk,Qom, Bakhtiyari, Bijar, Ziegler, Bran, București, Mureș, kilimuri sau scoarte indiene, afgane și romanești.

Curând, Flying Carpets – Covoare Cisnadie va mai lansa și colecția de mocheta de trafic intens pentru hoteluri, restaurante,  birouri, gradinițe și biserici. Mocheta  personalizată se poate produce la  comandă în diverse calități desenul putând fi ales de client.

Din această gamă mai face parte și colecția Junior care reunește covoare pentru copii originale Disney și Carpeta Incov, multicolore, pufoase, rezistente și antialergice.

Povestea colecției

Povestea Flying Carpets este povestea unei familii de covorari cu peste 40 de ani de tradiție în domeniul covoarelor. Aceasta începe la cooperativele mesteșugărești, apoi continuă la fabrica de la Cisnădie, și se îmbogățește în timp prin experiența unuia dintre cei mai mari producători americani, Feizy Rugs, ca reprezentant al acestuia pe piața românescă.

Pasiunea familiei Flying Carpets pentru covoare s-a nascut și a crescut acolo unde se pricepeau cel mai bine românii, adică torsul lânii și țesutul.

Legatura directă cu producătorii garantează cele mai bune prețuri

îndelunga experiență in domeniu a covorarilor de la Flying Carpets – Covoare Cisnădie aduce calitate și în servicii: puteți beneficia de servicii și avantaje speciale –  spălare covoare la domiciliu, festonare, transport, probarea sau rezervarea covorului ales, producție la comandă  și multe altele .

Un motiv în plus pentru a vizita showroom-ul sau site-ul  Flying Carpets – Covoare Cisnădie: între Dragobete și 8 Martie –  Targ de Martișor  cu oferte speciale si cu reduceri de pana la 50% !

Alte informaţii sau detalii despre covoarele FLYING CARPETS – COVOARE CISNADIE pot fi aflate direct la showroom-ul din Titulescu 10, Sector 1 București și consultând site-ul www.flyingcarpets.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/covoare.cisnădie.