Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

(P) Confort și turism de afaceri la Hotel Astoria – Iași

Hotelul Astoria este situat ultracentral, în imediata proximitate a punctelor de interes locale, la 5 minute distanță de Prefectura Iași și 10 minute distanță de Aeroportul Internațional Traian Vuia. Deține o poziție fruntașă în topul hotelurilor axate pe turismul de afaceri.
astoria ok

Astoria domină peisajul hotelier local prin servicii deosebite de cazare și înaltul grad de profesionalism al personalului. Hotel modern de 3 stele, Astoria pune la dispozitia oaspeților săi camere single, double și apartamente cu facilități ce asigură un înalt grad de confort : aer condiționat, internet wireless, televiziune prin cablu, minibar, telefon. Băile sunt confortabile și echipate cu cabină de duș, telefon și uscător de păr. Pentru succesul întâlnirilor dumneavoastră de afaceri, conferințe, cocktailuri sau seminarii, hotelul vă pune la dispoziție trei săli de conferințe cu o capacitate de la 10 la 450 de persoane, complet utilate pentru a pune în valoare evenimentele organizate. Puteți petrece o seară relaxantă si agreabilă în restaurantul hotelului ce are un meniu diversificat cu preparate culinare tradițional românesti și internaționale

Hotel Astoria Iasi este un clasic autohton ce creste din nou sub amprenta tineretii. O vedem ca pe o afacere ce va ajunge la maturitate in urmatorii doi ani, un proiect ambitios dezvoltat alaturi de hotelul Traian in Piata Unirii, km 0 al Iasului” afirmă Adrian Danu, administrator Hotel Astoria.

În plus, ,,fiind un hotel ce se adresează în special segmentului business, încercăm să creștem pe toate canalele și sperăm ca publicul nostru țintă va raspunde pozitiv ofertei pe care o construim și pe care o promovăm alaturi de partenerii noștri”.

Hotelul va intra în perioada imediat urmatoare într-un proces de renovare ce vine în întampinarea cerințelor tuturor clienților. Astfel pe langă renovarea camerelor, vom inaugura o zonă în care mediul de afaceri va avea acces gratuit la informație (internet corner modernizat). Conexiunile la internet vor fi asigurate de doi provideri, ceea ce va garanta o viteza puernică și constantă a traficului”, a mai adăugat Adrian Danu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii