Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) #collectmoments, cabina foto care îți va transforma evenimentul într-unul de neuitat

Sunt unele momente, atât de speciale, că ți-ai dori să poți opri timpul în loc. Ai încerca, măcar pentru o secundă, să îngheți timpul și clipele frumoase să le transformi în amintiri pe care să le retrăiești ușor, cu drag. #collectmoments te ajută să faci asta. Fie că e vorba despre o petrecere corporate sau un eveniment de sfârșit de an dedicat angajaților, cabina foto #collectmoments te va ajuta să aduci zâmbetul pe chipul invitaților cu ajutorul GIF-urilor și fotografiilor haioase.  
Cabina foto #collectmoments 4

Urmează să organizezi un eveniment corporate și vrei să le oferi invitaților un cadou personalizată? Te gândești să organizezi o petrecere pentru angajații tăi? La toate aceste întrebări există un singur răspuns: cabina foto #collectmoments!

Reușita evenimentului tău este prioritatea echipei #collectmoments și de aceea aceasta vă pune la dispoziție cabine foto deschise cu un design modern, echipament profesional care asigură o calitate superioară a fotografiilor, o colectie vastă de accesorii și mesaje amuzante și fundaluri atent construite care pot respecta întocmai conceptul evenimentului tau.

Mai mult decat atat, pana și cea mai îndrăzneața idee poate fi transformată în realitate cu ajutorul graficii foto personalizate special creată pentru tine, dar mai ales datorită pasiunii și atenției la detalii, căci echipa #collectmoments adoră provocările și clienții fericiți!

Imaginația invitaților poate fi pusă la încercare mulțumită background-ului verde, cu ajutorul căruia își pot face fotografii în cele mai neașteptate cadre, dar și a guest book-ului pe care aceștia îl pot completa pe durata evenimentului cu mesaje și fotografii trăsnite, confirmând astfel că photo both-ul #collectmoments este alegerea perfectă pentru a imortaliza momentele speciale, dar și pentru a garanta distracția și buna dispoziție!

Transformă-ți evenimentul într-unul de neuitat accesând site-ul www.collectmoments.ro!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii