FacebookTwitterLinkedIn

TEX susține educația și dezvoltarea creativă a copiilor!

Vă așteptăm cu mic, cu mare, la Forbes Kids Festival – Pași către viitor!, sâmbată, 7 iulie, între orele 10:00-19:00, pe pajiștea Palatului Mogoșoaia.

Veți descoperi o serie de activități plăcute legate de profesia de designer: ateliere de desen cu creioane colorate pe schițe vestimentare, ateliere de pictură pe teniși și articole vestimentare marca TEX și ateliere de pictură acuarele pe schițe vestimentare.

Program activități Clubul tinerilor designeri 

10:00 – 11:00 Atelier desen cu creioane colorate pe schițe vestimentare

11:00 – 12:00 Atelier pictură pe articole vestimentare și încălțăminte

12:00 – 13:00 Atelier pictură acuarele pe schițe vestimentare

13:00 – 14:00 Atelier desen cu creioane colorate pe schițe vestimentare

14:00 – 15:00 Atelier pictură pe articole vestimentare și încălțăminte

15:00 – 16:00 Atelier pictură acuarele pe schițe vestimentare

16:00 – 17:00 Atelier desen cu creioane colorate pe schițe vestimentare

17:00 – 18:00 Atelier pictură pe articole vestimentare și încălțăminte

18:00 – 19:00 Atelier pictură acuarele pe schițe vestimentare

Despre Forbes Kids Festival

Sâmbăta aceasta, 7 iulie, revista Forbes KIDS organizează cel mai important festival dedicat părinților și copiilor: Forbes Kids Festival – Pași către viitor!

Spectacole de teatru, activități creative și educative, sport, dans și multă voie bună vor fi la prima ediție a Festivalului Forbes Kids care se va desfășura pe pajiștea Palatului Mogoșoaia sâmbătă, 7 iulie între 10:00-19:00. Pe parcursul întregului festival, cei mici vor descoperi tainele diverselor profesii – designer, medic, arhitect, librar, gelatier, fermier, inginer, antreprenor, explorator, pădurar sau olar. Cei mici se vor bucura de o mulțime de activități: jocuri, concursuri și campionate de șah, ateliere de pictură și de desen. Totodată, ei se vor putea distra în voie la piscina cu bile, în corabia piraților, în cele două tobogane gonflabile și vor putea urca cu balonul cu aer cald. În cadrul evenimentului vă așteptăm alături de cei mici la teatru, la Opera Comică și la film. Nu vor lipsi mâncarea bună, muzica excelentă, înghețata delicioasă, marea tombolă ForbesKIDS Festival și multe surprize.

Intrarea la Forbes KIDS Festival este liberă.

Parteneri strategici: BMW Group, TEX

Partener platinum: Caroli

Parteneri gold: Boiron, Aqua Carpatica Kids, Napolact

Parteneri silver: Catena, Avene, Medicover

Parteneri: Niculescu Kids, In Air, Opera Comică pentru Copii, BluParty, Small Academy, Profructta, Chilli Ideas, TETO, UniVRse, Out-Door, Contrapunct – Academia de talente, Magic Spot – Cărți pentru copii curioși, Clay Play, Editura DPH, Gravează povestea ta, Puro & Bio, Pădurea copiilor, Minimax, Eematico

Partener tehnic: Eventix

Parteneri media: Mamprenoare, Recreativo, Itsy Bitsy, Blitz TV, Pap tot!

#forbeskids #forbeskidsfestival