FacebookTwitterLinkedIn

Leslie Hawke și Maria Gheorghiu, cofondatoarele Asociației OvidiuRo vor întâmpina invitații în ținute vintage. Leslie va fi, pentru o noapte, Fred Astaire. ,,În acest an voi fi Fred Astaire pentru că am un frac bărbătesc de epocă, absolut fabulos, pe care nu am avut ocazia să îl port până acum”, declară Hawke. Maria Gheorghiu spune că va fi Marilyn Monroe, ˶datorită rochiei, nu actriței. Întotdeauna mi-am dorit să port rochia albă în care Marilyn a fost fotografiată la metrou”.

Amalia Enache și Dragoș Bucurenci, gazdele evenimentului s-au hotărât și ei pe cine vor întruchipa.

Amalia va fi celebrul personaj Ciuleandra, în ambele sale ipostaze, Mădălina și Madeleine. ,,M-am imaginat pe scena Halloween Charity Ball ca Sylvia din La dolce vita, ca Amelie din Le fabuleux destin d’Amelie Poulin sau unul dintre personajele din Lord of the Rings ori Game of Thrones. Dar mi-am dat seama că, de fapt, eu vreau din tot sufletul meu să fiu get beget româncă pe scenă. Așa că voi fi Ciuleandra, în cele două variante ale ei – țărancă, într-o creație haute couture Valentina Vidrașcu, dar și “franțuzită”, pentru a doua parte a balului. Se potrivește cu mesajul OvidiuRo, care ajută copiii foarte săraci ai României să aibă parte de educație, transformandu-i în tot ceea ce înseamnă un om educat, am o poveste personală și foarte sentimentală legată de Ciuleandra. Am redescoperit-o la Paris, după foarte mulți ani în care nu se mai știa nimic de ea, pe actrița care i-a dat viață personajului din filmul lui Sergiu Nicolaescu, cunoscută ca Anca Nicola sau Szonyi și am făcut un reportaj-portret despre ea. A fost una dintre întâlnirile minunate din cariera mea de jurnalist și un motiv în plus de mândrie să fiu Ciuleandra pentru o seară”, spune Amalia.

Dragoș va aduce pe scena Halloween Charity Ball un aer romantic, din cel mai cunoscut film clasic al tuturor timpurilor, Pe aripile vântului. “Pentru că îmi plac rolurile clasice şi pentru că îmi doream să fiu un personaj jucat de Clark Gable, l-am ales pe Rhett Butler – cel mai faimos dintre rolurile sale”.

 Cabral va prezenta premiile ,,Fiecare Donator e Câștigător” împreună cu Adela Vrînceanu Celebidachi și Bryan Jardine, și va fi costumat în personajul lui Samuel L. Jackson din Pulp Fiction.

,,Sprijin OvidiuRo de mulți ani, consider că este una dintre cele mai serioase asociații non-guvernamentale de la noi. Acțiuni și proiecte foarte importante se bazează pe fondurile primite de OvidiuRo, așa că am înțeles de fiecare dată să fac ce-mi stă în putere pentru a ajuta. Am prezentat ani la rând licitațiile organizate cu ocazia Balului și am reușit, împreuna cu Bryan, să strângem mulți bani de-a lungul anilor. Anul acesta mă costumez în Samuel L. Jackson, urmând rolul lui din Pulp Fiction. De ce? Păi… e negru, e mare și nu necesită nici colanți și chiloți deasupra, ca Superman, și nici machiaj la greu sau alte complicații”, adaugă vedeta ProTV.