Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Cine sunt cei mai buni jucători la Bursă din România?

În onoarea Jocurilor Olimpice de vară din 2016, Admiral Markets lansează o competiție de tranzacționare la bursă cu premii totale în valoare de 20.160 RON, dedicată atât publicului cât și comunității de traderi și investitori.
Header

Cei 3 medaliați vor fi premiați la Gala Forbes 500 Business Awards, iar campionul va fi prezentat în ediția dedicată Forbes România, pe site-urile www.forbes.ro și www.admiralmarkets.ro.

Forbes România este partener media, iar Ionuț Iftimoaie ambasador al competiției TRANZACȚIONEAZĂ CA UN OLIMPIC, ce se va desfășura în luna August.

Competiția are o regulă simplă: cel mai bun randament procentual câștigă. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont Admiral.Markets pe parcursul lunii Iulie și să intri în competiția pentru 20.160 RON și medalia de campion.

Cum să tranzacționezi ca un Olimpic?

„Aș putea face asta. Puțină practică și dorința de a reuși mi-ar deschide calea spre succes.” Este probabil gândul comun al sportivilor care urmăresc Jocurile Olimpice din fața monitoarelor, dar și al traderilor și investitorilor ce au în față graficele prețurilor. Fie că vorbim despre un sport olimpic sau tranzacționare, calea spre succes ar putea fi pavată cu intenții bune, dar intenția nu poate înlocui știința și atitudinea corespunzătoare. Iată câteva sfaturi:

Ionuț Iftimoaie, ambasadorul competiției

‘Succesul este un proces, nu o destinație. Întreabă orice sportiv de ce are nevoie pentru a reuși și vei auzi aceeași mantra: perseverență. Trebuie să înveți cum să ajungi acolo. Sunt o mulțime de oameni care încearcă și renunță pe parcurs’, afirmă Ionut Iftimoaie comparând sportul cu tranzacționarea la bursă.

„Succesul vine pentru cei cu sprijin redus din afară, dar cu multă încredere de sine. Sunt mulți oameni acolo care îți vor spune că șansele sunt împotriva ta. Din fericire, cei care reușesc în viață practică o ascultare selectivă: nu lăsa niciodată pe cineva să-ți afecteze încrederea și să te facă să simți că nu meriți să reușești. Nu asculta când alții îți oferă o listă lungă de motive pentru care nu ai încerca. Tot ceea ce contează este vocea din interiorul tău. Lasă-i pe alții să eșueze înainte să încerce. Vei primi eșecul ca pe un rezultat al faptului că nu ai încercat”, adaugă Ionuț Iftimoaie, ambasadorul competiției ‘Tranzacționează ca un Olimpic’.

Dr. Steve Peters, psihiatru renumit

„Succesul poate fi obținut dacă viața personală  este la locul ei, iar stima de sine și încrederea la un nivel ridicat. Optând pentru sănătatea emoțională și dedicând timp dezvoltării personale, nu vei simți doar o calitate mai bună a vieții personale, dar și îmbunătățiri pe plan profesional”, spune Dr. Steve Peters, renumitul psihiatru care a lucrat cu echipele de fotbal și ciclism ale Marii Britanii, FC Liverpool sau Ronnie O’Sullivan.

„Oamenii și investitorii ar trebui să înțeleagă cum lucrează mintea lor și să își dezvolte acele aptitudini pentru a-și administra mintea în avantajul lor. Dacă alegem să ne angajăm mintea, apoi s-ar putea să avem nevoie de aptitudini specifice, dar când această mașină va funcționa corect pentru a face ceea ce-i cerem să facă, reprezintă în opinia mea un factor crucial”, a explicat Dr. Peters în calitate de invitat special la Trading Show 2015.

Cristian Cochintu, country manager Admiral Markets

„Dacă vrei să realizezi ceva valoros, atât în sport, cât și în tranzacționare, trebuie să depui efort, să aloci timp și o anumită sumă de bani. Poti suferi de pe urma nesiguranței, a frustrării și a eșecului, fără să ai nicio garanție a succesului”, afirmă Cristian Cochințu, managerul companiei de brokeraj Admiral Markets, organizatoare a competiției.

„Conceptul este foarte simplu: plasezi o tranzacție, pretul fluctuează și fie ai dreptate, fie te inșeli. În timp ce asta facilitează tranzacționarea online pe acțiuni și indici bursieri, perechi valutare, metale sau mărfuri, o face și de neuitat. Dacă nu acorzi atenție sporită fiecărei decizii, piața iți poate lua banii fără nicio remușcare. Si pentru că tu ești singurul care deține controlul total al tranzacțiilor – adică decizi când și undevrei să cumperi sau să vinzi – nimeni nu poate fi blamat. Așa că este în interesul tău să te pregătești, să ai o strategie și răbdare”, afirmă reprezentantul Admiral Markets.

Această competiție de tranzacționare online ar putea fi cea mai bună oportunitate pentru a realiza ceva valoros, lucrând atât cu bani, cât și cu emoții. Chiar dacă nu reușești să ajungi pe podium, această experiență îți poate îmbunătăți performanțele pe plan profesional. Succes!  

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii