Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) Chilli Ideas lansează o provocare cool: Când ai jucat ultima dată X și 0?

E (aproape) primavară și ne încearcă un sentiment jucăuș în fiecare pauză.
Picture1

De iesit afară la soare, încă nu avem curaj, pentru ping-pong parcă suntem încă amorțiți, însă am avut o altă idee cool: X și O. Am vrut, de fapt, să lăsăm deoparte telefoanele, să fim mai engaged unii cu alții și să ne distram!

Am ales un notebook „wipe and clean” și am început! Gheața au spart-o două colege, Carmen și Lavinia, care au vrut mai degrabă să vadă cum scrii și ștergi „ca la scoala”, dar apoi s-a dezlănțuit competiția.

Notebook-ul ales este unul prietenos cu mediul, cu pagini reutilizabile, din colectia 2020, are coperta din carton de fibră de bambus, iar interiorul plastifiat în diverse variante: fila simplă/fila liniată, toate filele albe, toate filele liniate, cu pătrățele, tip to-do list, cu puncte sau file liniate tip portativ.

Cum ținem scorul? Simplu. Am descărcat Bambook App (disponibil în App store și Google play) cu care se scanează paginile scrise pentru a păstra informația. Cool, nu-i asa?

Da, stim că X și O nu va ajunge niciodată sport olimpic și ne antrenăm doar ca să fim mai buni, însă este extrem de distractiv!

 

 

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook să vezi cum transformam noi pauzele în momente cool.

#happychillipeople

ideas@chillideas.ro

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii