FacebookTwitterLinkedIn

La acest eveniment va participa în mod excepţional directorul de Export al Champagne Gosset şi Cognac Frapin, Wilfred Schuman. Participanţii vor avea astfel ocazia de a servi preparatele gătite de Chef Cătălin Scărlătescu şi de a savura gama de băuturi rafinate ale celor doua case, de champagne respectiv cognac din Franţa. Mai mult decat atât, întreaga cină va avea ca loc de desfăşurare într-un cadru cât se poate de aparte: o plajă în staţiunea Mamaia Nord. Lumina din amurg, gustul fin de champagne şi cognac împreună cu mancarea asortată perfect, focurile de pe plajă şi din apă sunt câteva elemente ale unei seri de neuitat.

Chef Cătălin Scărlătescu împreună cu Wilfred Schuman vor fi pentru câteva ore ghizii participanţilor într-o lume a rafinamentului culinar şi a celor mai apreciate băuturi franţuzeşti.

Chef Catalin Scarlatescu & Wilfred Schuman

Conceptul “Chef’s Table” va fi lansat în această săptămână prin organizarea a doua astfel de cine, joi şi vineri (pe 30 şi, respective, 31 iulie), în Mamaia Nord. Mai multe detalii despre cină şi modalităţi de participare sunt disponibile pe  http://www.vinco.ro/chefstable , www.catalinscarlatescu.ro şi la numărul de telefon 0731.796.083.

“Chef’s Table” este un eveniment exclusivist, desfăşurat într-un cadru restrâns la care se poate participa prin confirmarea invitaţiei primite.

Dacă în luna august “Chef’s Table” se va organiza la mare, din septembrie conceptul ce poartă semnătura lui Chef Scarlatescu şi a Champagne Gosset şi Cognac Frapin se va muta la Bucureşti.