FacebookTwitterLinkedIn

Prin acest parteneriat, producatorul urmareste sa asigure o plasare cat mai adecvata a solutiilor de securitate CryptoFlow, beneficiind de o retea specializata in zona solutiilor de retelistica si telecomunicatii de nisa.

Solutiile Certes utilizeaza protocoale bazate pe standarde de securitate recunoscute la nivel mondial: AES 256, SHA-512, IPsec. Solutiile sunt recunoscute pentru calitatile acestora de catre cei mai importanti analisti din piata, precum Gartner si IDC. In prezent, compania are proiecte implementate in peste 84 de tari, iar printre clienti se numara: 158 de institutii si organizatii financiare si bancare, 130 de agentii guvernamentale, peste 100 de spitale si institutii din domeniul energiei si al utilitatilor.

„Intr-o era in care peisajul securitatii este in permanenta evolutie datorita diversitatii si complexitatii infrastructurilor IT, este esential ca solutiile de securitate sa se concentreze pe detectarea si preventia amenintarilor pentru a limita accesul fortat si pentru a diminua pagubele produse de intruziunile inevitabile. Un studiu recent cu privire la gradul de adoptie al tehnologiei, initiat de Forrester la solicitarea Certes Networks, releva faptul ca numai 54% dintre companiile chestionate pot spune ca nu au avut evenimente de securitate in ultimele 12 luni si indica faptul ca 36% dintre acestea au avut cel putin un eveniment in ultimul an,” explica Paul German, VP EMEA, Certes Networks

Parteneriatul de distributie incheiat cu Veracomp este o consecinta fireasca a modelului de business – bazat 100% pe canalul de distributie – practicat de Certes Networks. La nivel mondial, Certes colaboreaza strans cu canalul de distributie pentru a furniza fiecarei piete fonduri de dezvoltare, lead-uri, dar si suport de marketing.

Eugen Rusen, Director Tehnic, EMEA, Certes Networks, completeaza: “Alegerea Veracomp ca distribuitor in regiunea est-europeana este o decizie strategica prin care ne dorim sa realizam obiectivul nostru de termen mediu si lung, si anume de a asigura o acoperire completa in teritoriile EMEA. Certes Networks a inregistrat in 2015 o crestere substantiala de 60% in pietele EMEA, ca atare intentionam sa avem o colaborare stransa cu Veracomp pentru a dezvolta impreuna o strategie solida in 2016.”