Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

(P) Cea mai noua unitate de productie Rombat a produs bateria cu numarul 1.000.000

Cei peste 35 de ani de experiență Rombat înseamnă tradiție, performanță și perseverență. Înseamnă evoluție și atenție sporită oferită producției de baterii și cererilor primite din partea clienților Rombat.
 aboneaza-te
Baterie auto ROMBAT Premier

Pentru Rombat, luna noiembrie 2015 este foarte importantă. În noua unitate de producție Rombat, inaugurată la finele anului 2013, a fost produsă bateria cu numarul 1.000.000. Dincolo de acest numar stau, pe de o parte, eforturile depuse de întreaga echipă Rombat pentru a oferi cele mai bune produse, iar pe de altă parte sunt milioanele de conducători auto ale căror mașini funcționează cu ajutorul bateriilor Rombat.

Mai mult decat atât, luna noiembrie a acestui an a însemnat pentru Rombat două recorduri absolute în istoria de 35 de ani – un record de producție și un record de vânzări.În ceea ce privește recordul de producție, în luna noiembrie 2015, Rombat a produs un număr total de 288.654 de baterii.

Cel de-al doilea record a fost înregistrat la nivelul vânzarilor. Astfel, în luna noiembrie 2015, a fost vândut un număr total de 272.821 de baterii Rombat. Aceste recorduri obtinuțe de Rombat sunt rezultatul pasiunii, experienței, eficienței din cadrul procesului de producție, dar sunt și o urmare a creșterii cererii bateriilor Rombat, iar pentru acest lucru mulțumim tuturor clienților Rombat  pentru încrederea pe care ne-o acordă.

Să livrăm produse de înaltă calitate și să menținem standarde înalte în munca pe care o facem sunt repere care ne-au ajutat și ne ajută să obținem baterii foarte bune, baterii de cursă lungă.

Rombat este parte a grupului sud-african Metair Investments Limited, al treilea  producător de pe piața de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii