Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

(P) Ce trebuie să avem în vedere atunci când închiriem o mașină?

Nimic nu ne aduce satisfacție mai mare decât o călătorie lungă și relaxantă într-un loc care ne oferă liniște. Dar nu orice mașină este potrivita să ne devină partener de drum, iar atunci când scopul nostru este să ne simțim cât mai bine, ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca aceasta să nu se ridice la nivelul așteptărilor.
165x62mm - 300dpi

De la alegerea obiectelor pe care le luăm în bagaj, până la stabilirea destinației  și a itinerariului, pregătirile de vacanță trebuie puse la punct foarte bine înainte de a porni la drum. Un factor important pe care trebuie să îl avem în vedere este calitatea călătoriei oferită de mai multe caracteristici ale mașinii. Confortul, siguranța și fiabilitatea sunt doar câteva dintre aspectele pe care partenerul tău auto trebuie să le îndeplinească. Dar nu întotdeauna dispui de o astfel de mașină și de cele mai multe ori închirierea ei este o opțiune mult mai convenabilă.

Combinația perfectă dintre lux și confort

Atunci când călătoriile pe distanțe lungi sunt incomode, acesta este principalul semn că mașina pe care o conducem nu este cea mai bună alegere. Atunci când toți pasagerii ajung la destinație odihniți, relaxați și pregătiți să străbată întreaga lume, reprezintă plăcerea de a conduce idealul. Iar pentru asta avem nevoie de un vehicul care ne oferă spațiu suficient pentru confortul nostru și al celor dragi, spațiu pentru depozitare și dorința de a continua să conducem.

De la Mercedes-Benz Clasa S la Range Rover Vogue, MSI Premium Cars are grijă să se gândească la toate detaliile unei călătorii perfecte, elegante și confortabile. Comportament rafinat, detalii alese cu grijă, lux și eleganță, Range Rover Vogue ne creează un habitaclu în care relaxarea și confortul se regăsesc din plin.

Divertisment și dorință de aventură

Indiferent de vârsta pe care o avem, nicio călătorie nu ni se pare completă fără divertisment și spirit de aventură. Cu toții vrem să evităm momentul în care monotonia se instalează în vehicul, iar copiii și adolescenții încep să găsească plictisitoare orele petrecute in mașină.

În acest sens echipa MSI vă recomandă Mercedes-Benz GLC Coupé, varianta perfectă atât pentru distracția celor mari, dar și a celor mici. Un SUV cu personalitate pentru întreaga familie, echipat cu sistem audio, astfel încât melodiile preferate vor răsuna pe tot parcursul călătoriei. Se adaptează oricărui tip de traseu, iar adulții își primesc și ei porția lor de distracție și adrenalină. O combinație între SUV și coupé, în care toți pasagerii sunt distrați și relaxați până la destinație. Conectivitatea wireless, integrarea smartphone, comanda vocală sunt doar câteva dintre beneficiile unui Mercedes-Benz GLC Coupé.

Eficiență din toate punctele de vedere

Am pus toate detaliile la punct, insă nu trebuie să ratăm unul dintre aspectele importante ale călătoriei. Mai mulți bani economisiți, mai multă distracție și posibilități de divertisment. O călătorie ne poate aduce satisfacții mari, iar dacă ajungem la destinație rapid și fără costuri exagerate, totul devine o plăcere. Atunci când ne alegem autovehiculul, ne dorim să fie eficient din toate punctele de vedere, econom și să dispună de opțiuni de optimizare a consumului de carburant. De la Mercedes-Benz A Class până la BMW X1, putem alege între o mașină de talie standard și un SUV cu condiții perfecte pentru călătoria ideală și costuri accesibile.

Siguranță ta este pe primul loc

Călătoriile pe distanțe lungi și orele petrecute la volan, pot duce la evenimente neplăcute, iar siguranța noastră și a celor dragi este o prioritate. Noi ne-am preocupat și de acest aspect și am pus la dispoziție spre închiriere, Mercedes-Benz Clasa A ce se dovedește a fi o mașină sigură pentru întreaga familie, cu 92% protecție pentru pietoni, sistem de frânare de urgență, o funcție ce menține mașina pe banda de circulație și cu un sistem ce controlează nivelul oboselii in trafic.

Toate mașinile pe care le găsiți în flota MSI Premium Cars dispun de multiple dotări folositoare pentru siguranța noastră pe întreaga durată a călătoriei. Printre ele putem menționa sistemele automate de frânare, de limitare a vitezei sau recunoașterea urmelor de oboseală. Comenzile vocale ne ușurează acțiunile pe care dorim să le facem la volan, astfel încât întreaga atenție să fie îndreptată asupra drumului.

Sub motto-ul “Rent Smart, Drive Premium” și cu standarde ridicate în materie de mașini de lux, MSI Premium Cars este simbolul închirierii mașinilor de ultimă generație, fie că ai nevoie de o mașina pe o perioada scurtă sau lungă de timp, în scop de afaceri sau pentru o călătorie în străinătate. Eleganța, confortul și stilul sunt doar câteva dintre calitățile pe care ne dorim să le transformăm în sloganul echipei noastre și cu ajutorul cărora vrem să vă demonstrăm că putem fi pe primul loc în preferințele voastre de închirieri auto premium.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii