Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

BrandVoice |
|

(P) Cât de COOL este Brokerul tău?

Cuvântul 'cool' este adesea abuzat, de fapt, este considerat unul dintre cele mai abuzate cuvânte, așa că va fi utilizat corespunzător astăzi pentru a vă prezenta ceva...ei bine, COOL.
supertrader

Conform Dicționarului Urban, cuvântul COOL poate însemna: o noțiune ce descrie, punctual sau general, acele tendințe extrem de vizibile și de populare de la o perioadă la alta, care – deși nu știi exact dacă se mențin – te fac să le urmezi.

Pentru o companie, cool înseamnă să atragi, nu să deranjezi, să ajuți, nu să agresezi, să reacționezi și să acționezi prompt, să oferi clienților și fanilor ce își doreșc, chiar înainte ca aceștia să știe ce-și doresc de fapt.

Să vedem dacă Cel Mai Cool Broker din România în 2014 se încadrează în definiție.

Statisticile cool:

600.000 de fani
15.000 de clienți activi
45 de țări
3 cărți în limba română
3 tipuri de conturi

Credem că se încadrează. Realitatea este că în acest domeniu foarte puține companii sunt reglementate și supravegheate, majoritatea eșuând să ofere suficient training și suport traderilor și investitorilor.

Admiral Markets a înțeles că există o divergență fundamentală între modul în care brokerii gîndesc marketingul și procesul de vânzare – și modul în care oamenii vor să se informeze și să achiziționeze.

“Provocarea a fost să combinăm serviciile de calitate cu condițiile de tranzacționare confortabile și cu delectarea clienților noștri. Un proiect pe termen lung care să ofere soluții complete tuturor celor interesați de forex: tranzacționare, suport și educație, socializare. După peste 13 ani de activitate, am înțeles că motivul celor 600.000 de fani, 15.000 de clienți activi din peste 45 de țări, este de fapt FILOZOFIA noastră. Brokerajul adevărat înseamnă să atragi cu informații utile – nu să deranjezi, să ajuți cu soluții eficiente – nu să hărțuiești” – Cristian Cochințu, Country Manager, Admiral Markets.

Cel mai COOL proiect media

Poate crezi că tradingul online sau Admiral Markets nu sunt pentru tine. Sau poate te temi că nu vei reuși. Poate ai o anumită experiență, dar nu și cea mai bună abordare.

Cel mai cool proiect media despre tranzacționarea online este perfect pentru a realiza ceva cu adevărat cool de la zero în câteva săptămâni, cu cost zero. DA, nu ești taxat pentru participare. Nu este cool.

Admiral Markets și-a unit forțele cu cele mai cool publicații de business, economie, legislație și tehnologie pentru a-ți oferi cel mai cool pachet de trading și training. Include lecții de la experți, tutoriale, cărți și conturi de tranzacționare. Am spus cool, nu-i așa?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii