Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Câștigătorii Galei companiilor implicate în viața echilibrată a angajaților

În cadrul Galei companiilor implicate în viaţa echilibrată a angajaţilor, ediţia a V-a, din data de 03 Martie 2016, organizată de Dynamic HR și V+O Communication, cu sprijinul MedLife, au fost desemnați câştigătorii – cei ce au alocat resurse importante pentru a face posibile aceste programe de work-life balance.
Gala_WLB_2015-2016

Oamenii din spatele celor mai frumoase programe de wellbeing, din companii precum Telus International România, Electronic Arts România, Up România, Medicover, Holcim România, Cetelem IFN România, MedLife, Endava România, ROHE România, HP România, au votat pentru marele premiu – Votul publicului – acordat companiei Cetelem IFN România pentru proiectul „Implică-te cu pasiune fără tensiune!”.

„Am premiat companiile care s-au implicat în viața angajaților lor, care au dedicat ore întregi planificării și implementării unor programe destinate îmbunătățirii echilibrului interior și performanței la locul de muncă, oferindu-le angajaților sentimentul de împlinire, de apartență la grup. Toate aceste proiecte au pus accentul pe unul dintre cele mai puternice elemente motivaţionale în mediul de business contemporan: grija faţă de angajaţi.”, a declarat Simona Nicolaescu.

Pe lângă marele premiu al publicului, au existat şi premiile oferite de juriu. Criteriile de premiere ale juriului au fost: originalitatea, eficienţa cost/ angajat, impactul, sustenabilitatea, relevanţa în ceea ce priveşte efectul asupra vieţii echilibrate a angajaţilor, acurateţea criteriilor de măsurare a impactului, dar şi campania de promovare internă a fiecărui proiect.

Cele mai bune proiecte au primit, din partea juriului, Diplomele de excelenţă, după cum urmează:

  • Telus International România, excelenţă în wellbeing pentru proiectul „Telus Days of Giving”
  • Cetelem IFN România, excelenţă în wellbeing pentru proiectul „Implică-te cu pasiune fără tensiune!”
  • Endava România, excelenţă în complexitatea implicării în starea de bine a angajatului pentru proiectul „People Development Project”

Alte companii au primit premii speciale pentru proiectele submise, după cum urmează:

  • Electronic Arts România, pentru grija faţă de femei pentru proiectul „Women in Gaming” şi premiul special „Citesc, deci exist!” pentru proiectul „rEAd”
  • ROHE România, pentru proiectul cel mai ludic pentru angajaţi „Stare de bine la birou”
  • Up România, pentru consolidarea sentimentului de apartenență la grup pentru proiectul „Punem suet, zi de zi, în valorile noastre!”
  • Medicover, pentru sănătate și implicare pentru proiectul „Medicover Runners”
  •  Holcim România, pentru promovarea unui stil de viață sănătos pentru proiectul „Salut, viață sănătoasă!”
  •  MedLife, pentru cel mai inspirat program de Work-Life Balance pentru proiectul „Clubul MedLife”
  • HP România, pentru cel mai smart proiect de Work-Life Balance pentru proiectul „Program Wellness”

„La 4 ani după organizarea primei gale, pot spune ca piața începe să se maturizeze cu privire la abordarea conceptului de echilibru între viața personală și cea profesională a angajaților. Am văzut proiecte care au avut parte de analiza nevoilor, activități adaptate și analiza impactului programului. La ediția de anul acesta companiile au prezentat proiecte complexe, care acoperă diferite arii ale vieții oamenilor: sănătate fizică, psihică, relații armonioase.”, declară Simona Nicolaescu, fondatorul companiei Dynamic Human Resources.

Gala companiilor implicate în viaţa echilibrată a angajaţilor, ediţia a V-a, a beneficiat de sprijinul sponsorilor MedLife, Learning Network, Rodica Obancea, Avia Motors, Made by you, Avon Cosmetics, World Class, Max Relax, Eurodiagnostic, Swiss Ecodent Clinic, Magazinul de Trandafiri, Corelle, fiind organizată de Dynamic Human Resources şi V+O Communication.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii